Categorii

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Plictisit sa astepte la coada ca sa urce pe Arca lui Noe, un purice sare pe spinarea animalelor ca sa ajunga mai in fata. Sare si tot sare, pana cand aterizeaza pe spinarea unui elefant. Asta se intoarce spre nevasta-sa si spune
- Asta e un purice de Bucuresti! Doar acolo ti se baga toti in fata la semafor!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Cea mai veche epopee a omenirii este "GHILGAMES" si dateaza de la inceputul mileniului al III-lea i.e.n. Povestea lui Ghilgames a fost descoperita in secolul al XIX-lea, aceasta capatand celebritate in cultura populara. Cea mai timpurie inscriptie despre Ghilgames conform Enciclopediei Britannica a fost descoperita in biblioteca regelui asirian Assurbanipal. Cu toate ca Ghilgames e considerat un erou mitic, este privit totdata si ca un rege istoric (epopee - poem epic de mari dimensiuni in versuri, in care se povestesc fapte eroice, legendare sau istorice, dominate adesea de personaje extraordinare sau supranaturale).

› vrei mai mult


lucacimarta a intrebat pe 10.10.2012 in categoria Cum se face:

cum pot sa-mi adaug poze in album?

nu stiu cum pot pune poze in album

Raspunsuri:


dfgd1 a raspuns pe 18.10.2012:

dai la iconita din colt jos dreapta care are un semn al intrebarii . acolo scrie cum . asa am facut eu si am aflat . sau dute la profilul meu , dute jos de tot unde scrie albumul meu . dupa ce deschizi pagina respectiva o sa scrie adaugare foto . dai clic acolo si selecteaza pozele pe care doresti sa le adaugi.

Antonia5 a raspuns pe 15.10.2012:

imi place poza ta de profil! :)