Categorii

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


In aceasta zi vei ajuta parintii la curatenia in casa. Dar ca sa fii cu adevarat de ajutor, fa doar ce iti cer parintii si nu incerca sa te bagi in lucruri serioase.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

- Domnule doctor, zise femeia disperata, ati uitat ca de cinci minute stau cu limba scoasa?
- N-am uitat, dar vreau sa scriu reteta in liniste.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Pamantul este cea mai densa planeta din sistemul nostru solar.

› vrei mai mult


PishoiMik a intrebat pe 16.05.2012 in categoria Cum se face:

Cum e camera voastra?Vreau pareri cum sa mi-o decorez ... voi ce decoratii aveti in camera?

Raspunsuri:


Tiio a raspuns pe 17.06.2012:

Camera mea e albastru marin:X si e plina de postere cu formatii rock\m/ e foarte simpla ..am doar un pat de doua persoane:) un birou..imens un dulapior micut...masa de machiaj cu o oglinda imensa ,un panou plin cu amintiri..poze,notite ..:)Am un craniu de metal peste posterul cu Ozzy Osbourne:)) Tu ti`o poti decora dupa propriul stil...depinde aici si de culoarea camerei si starea ta sufleteasca care te domina..sincer eu nu sunt cu rozul,fluturasii ,papuselele si alte chestii de genul asta..:)

IulyaValentina a raspuns pe 12.06.2012:

Pai camera mea e mov , pe pereti am niste note muzicale facute de matusa mea din America , cu sclipici...iar pe restul peretilor am niste fluturasi de marimi diferite de culoare mov foarte inchis tot cu sclipici si cateva stelute fosforescente. :D

anca_maria2001 a raspuns pe 04.06.2012:

Camera mea e verde masliniu.Am mobila de stejar si decoratiuni din alta tara,de la o prietena de-a mamei.

alexandrarusu a raspuns pe 28.05.2012:

Eu o sa o decorez si va fi mov cu lila.uite ce voi pune in ea:
-led Finlux
-fotoliu de puf mov
-asi vrea saltea cu apa da'nu pot ca se ucrca catelul si pisica

Mi_Yumi a raspuns pe 19.05.2012:

Poi depinde poti sa mergi orinde in magazine de rechizite/chestii profesorale daca vrei colaje sau abtibilde de tot felul sau dinacelea fosforescente.! Personalizeazati-o prin stilul propriu! Fa ceva ce altii nu au!! de ex: la o oglinda poti lipi niste poze mai vechi care iti aduc in minte amintiri frumoase!! fa-ti un simbol pe care sa il lipesti pe dulap etc. Noroc;) Sper ca ti-am fost de folos :)

PishoiMik a raspuns pe 16.05.2012:

Ms KyssDya90 !

KyssDya09 a raspuns pe 16.05.2012:

Paih,eu am dulapuri foarte colorate,si patul e lafel,ma rog,nu asta conteaza,peretii adica tapetul e ceva roz bombon cu fluturi mov inchis >:],decoratiunile depind de ce iti place,eu pun lucruri simple,nu scumpe sau ceva de genu`,ex:lampi pe`ici pe colo,lipesc abtipilduri pe mobila,stelute si inimioare fosforescente,oglinda MARE ca sa ma holbez la mine :)),plusuri mai colorate,postere etc. :) Noroc :)

PishoiMik a raspuns pe 16.05.2012:

O.K ! Multumesc de sugestii !

Elleenaa a raspuns pe 16.05.2012:

sper ca am fost de ajutor!

Elleenaa a raspuns pe 16.05.2012:

Eu am camera galbena ,dar ai putea sa pui ce culoare vei tu si poti decora pereti cu actiipilguri speciale pentru pereti de la un magazin chinezesc,caci dea colo am si eu actipilduri, sau postere ori o poti lasa normala vopsita cum vrei tu sau sa-ti faca un model pe pereti cu stele sau fluturi!Cum vrei tu!