Categorii

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

De ce merg blondele in jurul dusului cand se spala pe cap?
Pentru ca pe sampon scrie ''wash and go''.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Paianjenul de canal produce un venin foarte toxic pentru om si alte primate, dar inofensiv pentru multe alte animale, care au dezvoltat probabil anticorpi ce neutralizeaza toxina. Intepatura acestei insecte este de cele mai multe ori mortala, insa exista cercetari care au stabilit ca veninul ar contine o molecula care ar putea preveni decesul in cazurile de atac de cord.

› vrei mai mult


mirunitza33 a intrebat pe 26.10.2011 in categoria Cum se face:

Cine imi explica sau imi da un link despre cum sa fac decoratiuni de Hallowen?

Pe 3 noiembrie organizam o petrecere de Hallowen. Sa nu ne sperie foarte tare fiindca o sa fie doar clasele 2-4. Cine imi da mai multe ideei primeste un 10 iar ceilalti in functie de cate ideei mi-au dat.

Raspunsuri:


iza-yzuka a raspuns pe 26.10.2011:

1. decupeaza multi lilieci si capseazai pe perdele 2. in fiecare colt pune dovleci (cu fete diferite)si im ei pune o lumanare. 3. pe pereti lipesti postere de hallowen (daca nu ai deseneaza ) 5.ia niste pafare de plastic si la ele lipestinu stiu gasesti o modalitete sa le pui aripi de liliac 6. canapeaua (sau ce aveti) o acoperiti cu un cearsaf negru (patura nu stiu ori ce gasiti voi acolo) 7. pe ceam lipiti scheleti , dovleci,fantome etc.. 8. pe un capac ( de sticla) pune un servetel si leaga unde se termina capacul apoi se desenezi fete si gata fantome !apoi le agati unde crei 9. pe masa puneti un lighian cu apa si in el mere ( trebuie sa primdeti cu gura merele ) AR TREBUI SA FAC SI 10 DAR NU MAI AM IDEI (VB SERIOS MA DUARE SAU MA DOARE CAPUL)

mirunitza33 a raspuns pe 26.10.2011:

Mai bine zis tot ce ne ajuta sa facem sarbatoarea de Hallowen.