Categorii

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


In aceasta zi vei ajuta parintii la curatenia in casa. Dar ca sa fii cu adevarat de ajutor, fa doar ce iti cer parintii si nu incerca sa te bagi in lucruri serioase.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un elev exceptional se transfera la o scoala noua.In prima zi intra in cantina intr-una din pauze pentru a servi pranzul.Toate locurile fiind ocupate cu exceptia unuia langa care se afla cel mai exigent profesor din clasa.Acesta neavand ce face se aseaza acolo:
Prof:-Tu stii ca niciodata un porumbel nu se aseaza langa un porc!?
elevul:-Poi atunci miam luat zborul!
A doua zi elevul este ascultat de acelasi profesor:
prof:-Tu ce-ai alege intre un sac de bani si unul de minte(gandire)?
elevul:-Poi unul cu bani.
prof:_Poi eu as alege sacul cu minte!
elevul:-Fecare cu ce n-are!
A treaia zi elevul daduse o lucrare pe care profesoul scrie"BOULE"...Acesta nedumerit se duce la profesor si il intreaba "Domnule Profesor am inteles ca vati semnat dar nota unde mi-ati pus-o?

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Pe 27 octombrie 1903, trenul electric realizat de Siemens & Halske si A.E.G bate recordul mondial de viteza. Automotorul atinge viteza de 210,2 km/h.

› vrei mai mult


denymarry a intrebat pe 16.12.2011 in categoria Cum se face:

Ce decoratii pot face de Craciun?

Vreau sa o fac cu familia,eu voi organiza masa (felurile de mancare,asezatul lucrurilor pe masa)dar vreau s aii surprind cu felicitari si alte lucruri deosebite,va rog frumos!

Raspunsuri:


deea1200 a raspuns pe 26.12.2011:

cauta pe DE CAPUL TAU,sunt foarte folositoare

puffypuf20 a raspuns pe 22.12.2011:

pai daca nu stiai la educatie scrie si de capul tau(nou) si acolo este o fata foarte draguta pe nume Alice si iti va arata ea.SUCCES!!!

hipihop a raspuns pe 16.12.2011:

http://en.origami-club.com/xmas/ Uite origami de craciun sunt foarte fainexD

dalmatianu a raspuns pe 16.12.2011:

Cred ca toti cautam dejea idei pentru decoratii de Craciun. Personal am fost tot timpul fascinata de miile de decoratii sclipitoare care impododobesc casele in anotimpul alb, si mereu cautam sa fac si eu cate ceva, o ghirlanda, o felicitare, etc.
Iata o idee de decoratii pentru brad ce pot fi facute foarte usor, si sunt tare dragalase. Se porneste de la 1 patrat de hartie, eu as recomanda de 5-7cm latura, si sunt necesare 2 piese pentru un model.