Categorii

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Culmea fotbalului:Sa inscrii in direct si sa ratezi in reluare!!!!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Conform unei legende din secolul 19, Adevarul si Minciuna se intalnesc intr-o zi. Minciuna ii spune Adevarului: ''Astazi este o zi minunata!'', Adevarul se uita pe cer si constata ca ziua chiar era minunata. Ei petrec ceva timp impreuna, ca mai apoi sa ajunga la o fantana. Minciuna ii spune adevarului: ''Apa este foarte buna, hai sa facem o baie impreuna''. Adevarul, din nou suspect, verifica apa si descopera intradevar ca aceasta este foarte buna. Se dezbraca amandoi si incep sa faca baie. Deodata, Minciuna iese afara din apa, se imbraca cu hainele Adevarului si fuge. Furios, Adevarul iese afara din fantana si merge sa caute Minciuna pentru a-si recupera hainele. Oamenii, vazand Adevarul gol-golut, isi muta privirea cu ura si dispret. Dupa un timp, bietul Adevar se intoarce in fantana si dispare pe vecie, ascunzandu-si rusinea. De atunci, Minciuna face incojurul lumii, imbracat ca Adevarul, satisfacand nevoia societatii, pentru ca, oamenii, in orice caz, nu doresc sa vada Adevarul gol-golut.

› vrei mai mult


butterfly21 a intrebat pe 22.09.2011 in categoria Cultura generala:

Cum se spune in limba engleza ca un animal este slab? E cu "thin" sau "skinny"?

Am de facut o compunere la engleza si nu sunt sigura de un lucru: azi d-na ne-a facut una asemanatoare si la adjectivul 'slab' ea a pus 'thin' (in compunerea ei era vorba de un animal) si eu stiu ca daca vrei sa spui de om ca e slab se spune 'skinny', intrebarea mea e : asta e acelasi lucru? adica pot sa pun oricare din ele sau difera?

Raspunsuri:


denymarry a raspuns pe 24.12.2011:

skinny inseamna fricos

Lady_girly2001 a raspuns pe 12.10.2011:

Se poate spune si skinny, si slim, si thin, toate inseamna acelasi lucru!

Infuriat02 a raspuns pe 29.09.2011:

skinny

hipihop a raspuns pe 23.09.2011:

bai ce dracu faceti-va temele voi ce ati crezut ca vreun prost v-ar face temele hai pa aveti creier?aveti imaginatie atunci ar trbui sa va ganditi voi pt ca asa invatati lectia respectiva incercand sa faci ex sau compunerea...asta nu e site de ajutor pt temele de acasa..

sk8_kiddo a raspuns pe 23.09.2011:

Slim = slab
Fat = gras

butterfly21 a raspuns pe 22.09.2011:

mersi :*

Simi_iove a raspuns pe 22.09.2011:

Poti pune...inseamna cam acelasi lucru, poti pune cum a zis ea ca sa fi sigura ca e corect :P

butterfly21 a raspuns pe 22.09.2011:

da asta am vrut sa zic si mersi :*

inna_amazing_2009 a raspuns pe 22.09.2011:

pai,depinde de ce vrei sa zici (eu nu prea am inteles).daca vrei sa zici "slab" referindu-te la greutate atunci e corect THIN.