Categorii

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Dimineata va incepe excelent pentru tine si vei simti ca poti face fata oricarei provocari. Cu toate acestea, nu te grabi sa intervii in anumite activitati care nu te privesc in mod direct, pentru ca poti avea de suferit!

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Gheorghe si Vasile, pe drumul Clujului, vad o broasca testoasa:
- Vasile, ce-o fi asta?
Sta Vasile si cugeta, si cugeta...
- Gheorghe, asta ori ii ceva, ori mere undeva.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Digasterul (Digaster giganteus) sunt acei viermi uriasi din Australia, care traiesc in solurile din sudul Statului Victoria si in Queensland. Asemanatori cu ramele, ei ating insa o lungime de 3m, o grosime de 5 cm si cantaresc 500-800 g. Ei sunt declarati monumente ale naturii, fiind ocrititi prin legi speciale. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult


Kunoichi a intrebat pe 11.09.2011 in categoria Cultura generala:

Ce sunt germenii de grau?

ce gust au?

Raspunsuri:


deea-sabrinaxx2000 a raspuns pe 12.09.2011:

Germenii de grau sunt embrionii semintelor de grau, bogati in proteine, fibre, grasimi nesaturate, vitamina E, vitamina B1, B2, B6, fosfor, zinc, tiamina, magneziu si acid pantotenic.

Germenii de grau ajuta la reducerea nivelului colesterolului din sange, prin urmare, reduc riscurile problemele cardiovasculare. Germenii de grau contribuie si la imbunatatirea stocarii energiei in muschi si, de asemenea, sporesc rezistenta si vitalitatea organismului.

Germenii de grau contin octacosanol (nutrient) ce ajuta la imbunatatirea reflexelor corpului si pot fi folositi ca supliment si pe perioada unui regim de slabire.

In plus, acestia ajuta la imbunatatirea proceselor de utilizare oxigenului de catre organism. Germenii de grau contribuie si la echilibrarea metabolismului si cresc abilitatea corpului de a face fata stresului.