Categorii

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Azi vei cunoaste pe cineva deosebit. Va trebui sa lasi timiditatea la o parte si sa te comporti la fel cum o faci cu cei mai buni prieteni.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un ateu mergea prin padure admirand frumusetile din jurul sau si spune "Ce minuni naturale au creat puterile evolutiei!". In acel moment aude un zgomot langa rau si se duce sa vada despre ce este vorba. Vede un urs grizzly enorm care se indrepta spre el. Ateul o ia la fuga si cand are destul curaj ca sa se uite in spate, vede ca ursul se apropia foarte tare de el. Incearca din rasputeri sa fuga mai tare, dar cade lat la pamant, fara forta. In timp ce incerca sa se ridice, ursul sare si pune laba pe el. Ateul striga "Oh Doamne!!!" Timpul se opreste! Ursul incremeneste. Padurea tace. Chiar si raul isi opreste cursul. O lumina il invaluie pe ateu si se aude o voce din Ceruri "Imi negi existenta in toti acesti ani, le spui celorlalti ca eu nu exist si ca viata se datoreaza unui accident cosmic. Cum crezi ca eu te voi ajuta acum? Inseamna oare ca pot conta pe tine ca si credincios?" Ateul se uita in lumina "Ar fi lamentabil din partea mea sa iti cer dintr-o data sa ma tratezi ca pe un crestin, dar poate poti sa faci ca ursul sa fie crestin, ce zici?" "Foarte bine" spune vocea. Lumina dispare, raul isi urmeaza din nou cursul si sunetele din padure reapar. Ursul isi coboara laba, si le impreuneaza pe amandoua, isi coboara capul si spune: "Doamne, pentru mancarea pe care tocmai o voi primi, iti raman vesnic recunoscator.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Biblia are 66 de Carti, 1.189 de capitole si 31,173 de versete.

› vrei mai mult

sforaitul a intrebat pe 18.05.2022 in categoria Cultura generala:

Ce inseamana dreptul de veto?

citesti sau auzi ca o tara si-a folosit dreptul de veto

Raspunsuri:


geogeovani a raspuns pe 18.05.2022:

Veto inseamna pe scurt IMPOTRIVA sau gica contra :), iar mai explicit inseamna FARA VOTUL MEU NU POTI FACE NIMIC.
De regula acest drept de veto este folosit cand se dau legi si se voteaza in organizatii, iar un membru are dreptul de veto si practic acea lege sau hotarare nu va fi adoptata daca acel membru/tara nu este de-acord, deci acel drept de veto nu-i lasa pe ceilalti sa ia o decizie.

sforaitul a raspuns pe 18.05.2022:

am inteles, deci daca toti au drept de veto inseamna ca orice hotarare se ia cu majoritate absoluta, iar daca intr-o organizatie doar unii au drept de veto, inseamna ca fara ei nu poti face nimic decat daca le iei acest drept sau ii dai afara :)
deci veto inseamna votul meu este NU care anuleaza toate voturile de DA.