Categorii

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Chiar daca totul pare perfect pentru tine, fii mai atent/a la alimentatie. Chiar asa! De cand n-ai mai facut miscare pentru a-ti imbunatati conditia fizica?

› vrei zodia ta

Bancul zilei

2 blonde se intalneau la un bar .
-unde ai fost fat ieri?
-la george.si-a sarbatorit majoratul
-si cati ani a implinit?
-de unde vrei sa stiu eu nu mi-a spus.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Cea mai dulce planta din lume creste in Paraguay, se numeste Eupatorim Rebandinaum, si sucul obtinut din aceasta planta e de 300 de ori mai dulce decat zaharul.

› vrei mai mult


geogeovani a intrebat pe 12.05.2022 in categoria Cultura generala:

Ce este kryptonita?

Tot aud de ea si nu stiu care-i faza cu kryptonita.

Raspunsuri:


sforaitul a raspuns pe 18.05.2022:

cristal verde inventat de creatorii benzilor desenate, arma folosita impotriva lui Superman

Flashboy a raspuns pe 12.05.2022:

Kryptonite este un material fictiv care apare in principal in povestile lui Superman. In cea mai cunoscuta forma a sa, este un material verde, cristalin, originar din lumea natala a lui Superman, Krypton, care emite o radiatie unica care slabeste kryptonienii, dar exista si Kriptonul (Kr), un element chimic gazos. Kriptonul este un gaz nobil si rar, cunoscut pentru faptul ca este incapabil sa se asocieze intr-o maniera stabila cu alte elemente chimice. Kriptonul este folosit la umplerea becurilor cu incandescenta sau pentru a detecta scurgerile din containerele industriale sigilate. Kriptonul nu are legatura cu kryptonita, acel cristal verde din benzile desenate, ce are un efect nociv asupra lui Superman. Acel cristal verde este doar fictiune.