Categorii

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Ai posibilitatea sa te implici in noi activitati, care ti-ar putea aduce satisfactii. Ai multe idei si planuri, dar cel mai bine ar fi sa astepti momentul potrivit pentru a le pune in practica.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Discutie intre ghidul unui muzeu si vizitator:Domnule,stiti cumva ce reprezinta acest tablou?Rasaritul sau apusul soarelui?
Vizitatorul:Cu siguranta apusul!
Ghidul:De unde stiati?
Vizitator:Il cunosc pe pictor.El nu se scoala niciodata inainte de apus.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Numele de coronavirus vine de la latinescul ''corona'' (coroana sau aura) si de la faptul ca sub microscop arata precum o aura solara.

› vrei mai mult


cece-2002 a intrebat pe 28.10.2012 in categoria Cultura generala:

ce crezi ca se intampla in Triunghiul Bermudelor?

fara raspunsuri urate...

Raspunsuri:


TheBestSunnyDayEver a raspuns pe 10.12.2012:

Din cate stiu eu, este un fel de atractie magnetica. Poate zic prostii, dar eu asa am auzit :D

Lollippop a raspuns pe 29.11.2012:

Am un raspuns logic
Mai teorii sunt multe iti trimit acum ceva:Cu mult timp inainte, acum 11 mii de ani mai exact, o cometa s-ar fi putut prabusi pe Pamant, chiar sub triunghiul Bermudelor de astazi. Unii spun ca aceasta cometa ar avea niste proprietati electromagnetice ciudata care deregleaza compasul si alte instrumente de navigatie si chiar pot defecta un motor de avion. Asadar a gasit cineva aceasta cometa?

Nu…sau nu inca, pentru ca adancimea oceanului in zona respectiva este foarte mare, asa ca dovada ar putea sta ingropata pe vecie.

9 - Piratii

Exact, piratii.
Aceasta regiune, la nord de Caraibe in Oceanul Atlatic, este teritoriul piratilor…va amintiti Piratii din Caraibe?
Dar serios, pirateria a fost o problema serioasa in Triunghiul Bermudelor pentru sute de ani. In timp ce piratii nu pot explica disparitia avioanelor, ei pot foarte bine sa fie implicati in disparitia diferitelor vapoare de-a lungul anilor.

8 – Hidratii de metan

Mult sub Triunghiul Bermudelor zace gazul metan, care asteapta o activitate seismica sau o lovire a placilor tectonice pentru a fi eliberat. Daca este eliberat, teoria este urmatoarea: gazul metan se ridica la suprafata, reducand densitatea apei.

Orice nava din apropiere si-ar pierde flotabilitatea si s-ar scufunda. Si asta este doar inceputul. Gazul se ridica in aer si ar putea opri un motor de avion, sau chiar ar putea sa se aprinda de la scanteile acestuia. Aceasta teorie insa are o problema. Triunghiul Bermudelor nu este nici pe departe locul de pe planeta cu cel mai mult gaz metan, iar in alte locuri asa ceva nu s-a intamplat.

7 – Gaura de vierme

Aceasta teorie s-a nascut din pricina unui singur incident. In 1970, pilotul din Florida Bruce Gernon si tatal sau au plecat din insula Andros spre insula Bimini din Bahamas, cand in fata lor a aparut un nor ciudat care s-a transformat intr-un tunel. Acum, cine ar fi nebun sa intre cu avionul intr-un astfel de vortex? Gernon a

Draculaura- a raspuns pe 25.11.2012:

Dispar oameni di lucruri?

Divabianca2 a raspuns pe 24.11.2012:

O presupunere a oamenilor de stiinta spune ca acolo s-ar afla o rezerva mare de petrol care scufunda navele . Dar asta nu explica disparitia avioanelor.

byenkutza2000 a raspuns pe 11.11.2012:

nimic!asta e doar o poveste de adormit copii

GabyGaby22 a raspuns pe 06.11.2012:

eu dupa cum stiu daca ramai in triunghul bermudelor nu mai poti pleca

iara_munoz a raspuns pe 28.10.2012:

in triunghiul bermudelor(sirenelor),care are o forta magnetica foarte mare,nimeni nu stie ce se intampla
eu cred ca in jurul triunghiului sunt multe sirene,care au atras toti oamenii acolo siacei oameni traiesc inca(orice este posibil)

cece-2002 a raspuns pe 28.10.2012:

de ce*

cece-2002 a raspuns pe 28.10.2012:

asta stiu.dar tu de crezi ca se intampla ce se intampla

selenaselygomez a raspuns pe 28.10.2012:

triunghiul bermudelor se afla intr-o zona din marea caraibelor.acolo au disparut multe avioane,nave....