Categorii

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Vei avea parte de o confruntare intensa in cursul acestei zile. Daca vei simti ca adversarul tau nu este dispus sa faca niciun pas inapoi, trebuie sa iti evaluezi sansele de castig intr-un mod cat mai realist, si abia apoi sa actionezi!

› vrei zodia ta

Bancul zilei

- Bula, nu mai chinui pisica!
- Dar mama, zau ca n-am ce sa-i fac. Eu doar o tin! Si ea trage...!!!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Lui Walt Disney ii era frica de soareci.

› vrei mai mult


gipson a intrebat pe 01.08.2013 in categoria Cultura generala:

Care sunt cele mai frumoase locuri din Romania ?

Ce stii despre aceste minunate locuri ?

Raspunsuri:


ArcuzKing a raspuns pe 14.08.2013:

delta

CerseiLannister a raspuns pe 02.08.2013:

Ai pus punctul pe i :))

mara_maria_ a raspuns pe 02.08.2013:

Mie mi-a placut Transfagarasan si Bucegi ( Sfinxul ).
Like la intrebare.

CerseiLannister a raspuns pe 01.08.2013:

Mi-a placut la Sighisoara :-?

Karate-Kid a raspuns pe 01.08.2013:

Daca vrei sa sti si de cele urate PRIMUL ESTE MAMAIA!

Zmeura a raspuns pe 01.08.2013:

Si la Sighisoara mi s-a parut fain. :-?

syr3n3l3 a raspuns pe 01.08.2013:

Aoleo. Daca ar fi sa stau sa enumar toata locurile frumoase din Romania, as scrie trei zile si poate chiar mai mult. Inceeeeerc sa ma restrang.
Incepand cu cele mai cunoscute locuri din Romania
Sibiul, Brasovul si litoralul sunt cunoscute pentru frumusetea lor. Primele doua, orase de munte sunt speciale pentru arhitectura si pentru punctele de turism
Au vizitat Praga. Nu e la fel de frumoasa ca Brasovul. Are doare Catedrala Sfantul Vitus care e FOARTE MARE si de aia e asa speciala, si podul Karol peste Vltava, care nu-i o mare realizare arhitectuarala, da` e facut cu gust.

Litoralul e frumos, ca pus si simplu e frumos. Sa nu credeti ce se spune la TV. Romanilor le place sa-si sape singuri groapa, nu-i asa murdar. Nesimtititi de la televizor gasesc cele mai izolate plaje, care nici macar nu sunt considerate plaje, nu sunt semnalate si nici n-au salvamar, si acolo filmeaza. Si spun ca e murdar, ca ii plin de scoici si alge, and so on. Nu-i adevarat.

Locuri frumoase mai sunt Cazanele Dunarii, Chiele Nerei care ofera peisaje SPECTACULOASE, Chipul lui Decebal sculptat in piatra, cam tot pe acolo prin Banat, langa Dunare, Rezervatiile din Carpati, Pesterile din Apuseni si Meridionali, Sfinxul, Babele si ca orase, Piatra-Neamt, Cluj-Napoca, Oradea, Constanta si capitala, Bucurestiul.

Spre deosebire de restul capitalelor Europene, Bucurestiul nu-i asa sumbru si trist. Are parcuri mai mari si mai frumoase, blocuri mai colorate si straji inviorate de copaci si fantani arteziene.
Si, atractiile turistice nu se concentreaza intr-un singur punct, de aceea nu exista o zona turistica.

Frumusetea Romaniei, insa, nu sta in orase. Ci in Munti. In inima muntilor, a padurilor necutreierate, linistete si atat de vii...Padurile vechi, care au vazut atatea razboaie, au fost casa atator refugiati sic el mai de incredere aliat al Domnitorilor Medievali.
Cum a spus si Charles, Romania e frumoasa pentru sentimentul ei de vesnicie. O simpla plimbare prin padurile din Carpati iti deruleaz

Adelina94 a raspuns pe 01.08.2013:

oo daa Transfagarasanu O_o

K1a2 a raspuns pe 01.08.2013:

Transfagarasanu` e cel mai tare.