Categorii

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Ai posibilitatea sa te implici in noi activitati, care ti-ar putea aduce satisfactii. Ai multe idei si planuri, dar cel mai bine ar fi sa astepti momentul potrivit pentru a le pune in practica.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un tip se duce la o vrajitoare vestita pentru puterea sa de a dezlega blesteme. Cand il vede asa amarat, vrajitoarea ii spune:
- Ei, acum, ca sa te pot dezlega de blestem, trebuie sa-mi spui exact cuvintele care te-au legat.
- "Va declar sot si sotie.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Liliecii sunt mamifere deoarece nasc, nu fac oua precum pasarile. De asemenea nu au pene.

› vrei mai mult


lady_gaga_24 a intrebat pe 02.09.2011 in categoria Cultura generala:

Care este legenda lui Bloody Marry?

am nevoie neaparat de raspuns cat mai repede!!!

Raspunsuri:


Coreeanca_12 a raspuns pe 30.09.2011:

Bloody Marry este o fata care suferea de o boala contagioasa.Intr-o noapte tatal ei a gasit-o fara suflare si a ingropat-o in gradina dar i-a lasat acolo un clopotel ca sa sune daca traieste.Tatal ei nu stiu cum si ce se intamapla de nu o aude ,iar a doua zi o gaseste cu unghile pline de sanage pe langa sicriu(nu mai stiu bine...sigur)...
Daca la ora 12 noptea ii rostesti numele de 3 ori intr-o camera intrunecata cu 6 lumanari aprinse si cu o oglina in fata apare si te omoara!
(eu nu cred in dastea)

angel_blossom a raspuns pe 02.09.2011:

Bloody mary este o femeie care a murit in ziua nunti ei . se zice ca ea a murit in rochie de mireasa si ii apare oricarui om care face una cunumit ritual :
1 trebuie sa zici bloody mary bloody mary bloody mary
2 mary vino la mine mary vino al mine mary vino al mine de 9 ori
3 eu ti-am omorat fiul eu ti-am omorat fiul de 9 ori
4 bloody mary de 3 ori

cuvintele de sus trebuie sa le zici noaptea la ora 24 ( 12 noaptea (00:00)) singur in casa si sa ai luminile stinse in toata casa .trebuie sa te uiti intes intr-o oglinda de fiecare daca candzici unui din cuvintel de sus...mai trebuie sa ai si 3 sau 9 lumanari pe langa tine...

si bloody mary mai este si o bautura .bloody inseamna suc de rosii si mary inseaman coniac

CristalHeart a raspuns pe 02.09.2011:

http://aliceboboc.wordpress.com/2010/08/20/legenda-lui-bloody-mary/
uite aici draguta:)

CristalHeart a raspuns pe 02.09.2011:

În folclorul sau în cultura copiilor, „Bloody Mary” este un joc în care o fantomă cu acelaşi nume se spune că apare în oglindă atunci când este invocată. Cea mai des utilizată metodă prin care participanţii încearcă să o cheme este cea în care persoana trebuie să stea în faţa oglinzii pe întuneric (de cele mai multe ori în baie) şi să îi repete numele de trei ori.

Există mai multe variante ale ritualului. Unele dintre ele presupun scandarea de o sută de ori, la miezul nopţii, frecându-ţi ochii în timp ce te roteşti, cu apa curgând, sau rostindu-i numele de 13 ori cu o lumânare aprinsă. În alte variante ale legendei pesoana care o invoacă trebuie să spună „Bloody Mary, ţi-am omorât copilul!” („Bloody Mary, I killed your son!”) sau „Ţi-am omorât copilul” („I killed your baby”). În aceste variante se crede că Bloody Mary este spiritul unei mame (de multe ori văduvă) care şi-a ucis copiii, sau o tânără mamă al cărui copil i-a fost furat, ceea ce a îndurerat-o profund şi a împins-o la sinucidere. În poveştile în care se crede că Mary a fost acuzată pe nedrept că şi-a ucis copiii persoana care o cheamă trebuie să spună „Cred în Mary Worth” („I belive in Mary Worth”).

Acest joc este similar altuia care implică invocarea vrăjitoarei Bell în oglindă, la miezul nopţii. De obicei, jocul este un test de curaj, deoarece se crede că dacă Bloody Mary este invocată, ea va îl va omorî pe cel care a chemat-o într-un mod foarte violent, cum ar fi tăierea feţei, smulgerea ochilor, îl va face să-şi piardă minţile sau îl va lua cu ea în oglindă. Unele variante spun cred că dacă îi rosteşti numele de 13 ori într-o oglindă la miezul nopţii, ea va apărea şi îţi va da posibilitatea să vorbeşti cu o persoană decedată până la ora 00:01, când Bloody Mary şi persoana cu care ai cerut să vorbeşi vor dispărea. Alte versiuni spun că persoana care o invocă nu