Categorii

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Vei incepe aceasta zi a saptamanii dornic/a sa muti muntii din loc, totusi, acest elan ti se va taia. Daca simti, ca anumite elemente nu iti fac bine, nu mai pierde timpul, delimiteaza-te de ele!

› vrei zodia ta

Bancul zilei

In magazinul de covoare:
- Am nevoie de un covor in camera copiilor care sa se
murdareasca mai greu.
- Cati copii aveti?
- Sapte copii.
- Mai bine asfaltati!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

In fiecare automobil se gasesc circa 915 metri de cablu electric.

› vrei mai mult


Dalyly a intrebat pe 12.08.2012 in categoria Cultura generala:

Care este dif intre japonia si china ( la limba (vorba )) si (la peisaj )??

Raspunsuri:


Izz-chan a raspuns pe 12.08.2012:

Cuvintele in chinezi se aseamana mult mai mult fata de cele din jp, e diferenta si de accent, e diferenta chiar si de look pt ca japonezii cu chinezii chiar nu se aseamana, chiar daca japonezii au mai preluat cateva cuvinte din chineza, in schimb la peisaj nu prea stiu pt ca nu am vazut prea mult din al Chinei, insa cel al Japoniei e total mirific:x stiu cum sa combine tehnologia cu natura si invers:x

Sayuri_Senju a raspuns pe 12.08.2012:

de la cer la pamant

DaisyAmazing a raspuns pe 12.08.2012:

Poi... Te referi la tari >.> sau la oamenii din ele? O.o .. tarile nu sunt diferite...ci sunt EXTREM de diferite...In primul rand numarul de locuitori in China se invarte pe undeva in jurul a 1,321,851,888 (traiasca google) si suprafata e in jurul a 9,598,086 km(patrati) sau 9,640,821 km(patrati) in timp ce Japonia are in jur de 127,433,494 locuitori (ms nenea google :8 si suprafata de 377,873 km(patrati)... -_-" deci ii clar ca asta e o diferenmta mare >.> + Normal k nu numai astea sunt diferentele dintre cele doua tari...insa eu nu sunt atat de informata ah da... Japonia are si 4 insule (Hokkaido, Honshu, Shikoku si Kyushu)
cat despre oameni. si ei sunt diferiti ... stiu despre japonezi ca toti au ochii caprui(dak nu poarta lentile, desigur ; My Kami-sama, Gakuto ) si dak nu sunt pe jumatate...alta tzara ohh whatever... Atat tarile cat si oamenii sunt diferiti.
Ja'.