Categorii

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Esti foarte concentrat/a pe activitatile tale si uiti sa mai interactionezi cu familia. Un pic de comunicare nu strica cu fratele, sora, tata sau mama.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un moldovean intra in frizerie:

- Cat costa tunsul ?
- 10 lei.
- Dar barbieritul ?
- 5 lei.
- Atunci barbieriti-ma si pe mine in cap !

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Anghila poate inota si inapoi. Se stie despre ele ca ies de bunavoie din apa pentru a putea trece anumite obstacole cum ar fi stavilarele. Putem spune despre anghila ca este un peste calator, mai ales ca o parte din specii traiesc in rau, dar depun icrele in mare.

› vrei mai mult


crys_cryn a intrebat pe 24.01.2016 in categoria Clopotel.ro:

In ce mod va este util clopotel.ro?

Cu ce va ajuta contul?

Raspunsuri:


dany42 a raspuns pe 04.06.2016:

Ma ajuta in modul ca din ceva virtual primesti ceva real.
Foarte tare!

XxCrazyBeautifulLifexX a raspuns pe 13.03.2016:

Site-ul asta, pot spune sincer, ma ajutat sa imi dezvolt sarcasmul la un nivel si mai avansat ca inainte. :)

agentulvip a raspuns pe 25.01.2016:

pai poti comenta pe toate forumurile, fara cont am vazut ca nu poti, iti poti face o lista cu jocuri favorite, iti poti cumpara un animal virtual, poti pune intrebari in aceasta sectiune si poti raspunde. Iti poti face un fan club daca ai un hobby sau iti place ceva, poti face un grup de prieteni. Desigur, daca vrei sa te stie lumea mai bine, poti sa iti pui poze sau sa iti customizezi pagina, daca ai clopotei, de fapt e un fel de joc, daca esti activ si incarci poze sau judeci ce pun altii pe site primesti clopotei si experienta si faci nivel, ajungi sa ai grade - zana, gargarita, chestii din povesti, e amuzant si o provocare pentru unii, plictisitor pentru altii, de aceea exista facebook sau alte situri :P