Categorii

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Azi vei merge cu familia sau prietenii in parc sau la picnic, respectand, desigur, regulile de igiena si distantare. Acest lucru iti va incarca bateriile pentru saptamana ce urmeaza, chiar daca relaxarea nu mai este cum era odata.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

-As mai vrea sa plec la Paris!
- Ai mai fost?
- Nu, dar am mai vrut!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Cel mai vechi negativ cunoscut se numea "Calotype" si a fost inventat de William Henry Fox Talbot in august 1835.

› vrei mai mult


fyzzy a intrebat pe 14.08.2012 in categoria Clopotel.ro:

De ce nu se respecta Ghid Clopotel ?

De ce la orice intrebare se face chat de unii urilizatori rau-voitori ? Aurel a creeat " chat " acolo nu intra nimeni ! Aurel a creeat forumuri la fancluburi si la grupuri , de ce nu sunt folosite ? Acolo pot vorbi fara a fi deranjati , dar nu au pe cine batjocori , injosi si umili . Daca sunt raportati tot ei se plang ca au scazut in nivel si ca au clopotei in minus . Propun ca Aurel sa gaseasca variante asa incat sa stopeze acest haos ca este rusinos sa vezi acelasi utilizatori facand chat batjocoritor la orice intrebare , sa nu se mai poate pune link-uri numai prin mesaj privat . Sa vorbeasca liber ( cum zic ei ) in alta parte . Daca oricine a scris ceva contra lor e vai si amar de parca ar fi aici stapani . Unii au fost eliminati din grupuri si au facut un mare chat pe tema asta cu vorbe indecente si neadecvate . Toata stima pentru cei 99 % care respecta si au un comportament avecvat site-ului clopotel si societatii in care traim cu totii . Rusine celor 1 % , se stiu ei care , in curand vor face un chat aici contra celor ce am scris mai sus .

Raspunsuri:


GuMiTzA10 a raspuns pe 14.08.2012:

E libertateee

Geony a raspuns pe 14.08.2012:

nu se respecta ghidul clopotel pentru ca este democratie, pentru ca aceasta sectiune este activa, este usor de folosit si pentru ca aici isi poate spune oricine punctul de vedere si poate fi vazut foarte usor, dovada acest punct de vedere care nu este este o intrebare, ci un sondaj, o parere si un mesaj adresat celor care sunt mai rebeli si nu dau doi bani pe regulile de bun simt.

BlackJack2NE1 a raspuns pe 14.08.2012:

PS : Mie imi place sa am grad mic si multi clopotei in minus si nu plang ca disperatii de clopotei >.<

valyvalentina a raspuns pe 14.08.2012:

nici tu nu ai scris chiar o intrebare ai facut mai mult un fel de "revolta"impotriva celor care vorbesc urat.nu te acuz cu nimic .doar mi-am spus parerea

valyvalentina a raspuns pe 14.08.2012:

Fiecare vorbeste cum si cand vrea-adevarat.Toti avem dreptul de a ne spune parerea.Asta nu inseamna ca trebuie sa folosim limbaj neadecvat.N-ai ce le face acelor utilizatori.Oricat le-ai explica nu poti sa-i schimbi.Sunt de acord cu tine dar iti doresc mult succes pentru ca nu-i poti schimba pe oameni. DA!

xXKiduu a raspuns pe 14.08.2012:

Ai pus punctul pe i :))
Da . sunt deacord:> nu stiu ce-o sa iasa dar in fineee:))