Categorii

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Esti liderul/lidera grupului de prieteni/prietene. Cu toate acestea, cineva din acest anturaj si-ar dori sa te inlocuiasca, asa ca va trebuie sa fii atent/a la cine iti este prieten/a si cine nu.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Nava s-a dus la fund. Impreuna cu alti cativa pasageri, o femeie se salveaza pe o mica insula parasita. Dupa catva timp, apare si sotul din valuri, abia mai tinandu-se de o bucata de grinda. Terminat, se prabuseste langa ea pe nisip.
- Am ajuns si eu, draga mea, murmura el cu o voce epuizata.
- Vad c-ai ajuns. Dar sunt curioasa unde ai fost pana acum!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Cocosul de mare (Lodoicea seychellarum) - este un palmier care creste pe tarmurile pietroase ale micilor insule situate in arhipelagul Sechelles din Oceanul Indian. Fructele sale, "nuci de mare", "cocos de mare" sau "nuca maledivica" au un diametru de aproximativ 50 de cm si ating o greutate de pana la 25 de kg. Din samburele fructului se pot face recipiente pentru apa cu o capacitate de 7-8 litri. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult


Codruverde a intrebat pe 22.06.2015 in categoria Clopotel.ro:

Care-i treaba cu "gipsonistii" ?

Am auzit de gipson si ca acum mult timp era un fel de razboi intre el , oamenii lui si ceilalti . Eu nu eram pe atunci pe faza sau nici nu stiu daca aveam cont , dar cred ca am ratat multe . Deci , ce s-a intamplat ?

Raspunsuri:


ThanksPete a raspuns pe 30.06.2015:

*nu-i
*sau

k den

gipson a raspuns pe 30.06.2015:

Unii utilizatori au o idee fixa si atunci nui poti scoate din ale lor !
Eu sunt corect si atata tot.Am un singur cont de cand ma stiu , altii au avut zeci de conturi , dar Aurel le-a sters doar la cei ce nu se comportau civilizat, si atunci ei ce sa zica...gipson a facut si a dires.
Eu zic sa ne comportam civilizat si ce spun altii nu este adevarat , ei vorbesc in nestiinta de cauza , deoarece nu au fost in grupul meu fiinca eu nu lasam ca la mine pe forum sa se balacareasca s-au sa vorbeasca urat.
ma intreb cu ce am gresit ?
Multumesc , HOGWARTSS
O sa vad parerile voastre mai departe . Sa aveti o vacanta minunata !

HOGWARTSS a raspuns pe 23.06.2015:

ma rog nu-i mituia ca pe atunci se faceau clopoteii si xp-ul super usor deci nu aveau nevoie de cadouri. in rest grupul era ok sa zic asa.

Codruverde a raspuns pe 23.06.2015:

Aha ... Ehh pana la urma trebuie si astia sa inteleaga ca cenzura nu-i importanta si ca pana la urma sunt niste cuvinte , ce naiba ? Nu mi se pare ok sa faca ei clopotei datorita vocabularului altei persoane ca pana la urma pot si eu sa imi fac un cont fals si sa injur pe el , apoi sa ma raportez singura ... Si de ce ai mitui oamenii ca sa-ti intre in grup ?

arminarlerlt a raspuns pe 23.06.2015:

uite cam asa era si pe vremea lui gipson. probabil ca el ne-a raportat ca sa stranga clopotei pentru un grup nou.

Codruverde a raspuns pe 23.06.2015:

Cine v-a raportat ?

Secret007 a raspuns pe 23.06.2015:

au fost sterse, nu le-am sters noi. cenzura guverneaza.

Codruverde a raspuns pe 23.06.2015:

De ce v-ati sters raspunsurile ? :O

AnonimGirl10 a raspuns pe 23.06.2015:

Am ratat un razboi, am ratat vremea cand pe clopotel lumea era mai interesanta si nu intrai ca sa-ti verifici mesajul cu "e ziua prietenului cutare". *Lux Aeterna pe fundal*

Va propun sa va ganditi la ceva nou cat timp eu stau sa-mi pierd timpul p-aici.

Codruverde a raspuns pe 22.06.2015:

Poate ca n-am ratat , dar as fi vrut sa fi luat si eu parte . Asa , din ce mi-ati spus voi, nu cred ca as putea lua partea cuiva pentru ca am inteles doar vreo 55% . Dar totusi , de ce ti-ai da clopotei doar cca sa faci pe unii sa-ti dea 10 si sa-si hraneasca anaimalele . Dupa ce a plecat gipson poate deaia erau sute de animale la adapost . Adica nu mi se pare asta important , dar totusi ...