Categorii

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Azi vei cunoaste pe cineva deosebit. Va trebui sa lasi timiditatea la o parte si sa te comporti la fel cum o faci cu cei mai buni prieteni.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Profesorul intreba elevii;
-Ce ve-ti deveni cand ve-ti termina scoala?
Bula raspune la randul sau:
-Am sa fiu un om batran.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Sportul chinezesc tai chi chuan este supranumit "Boxul umbrelor".

› vrei mai mult


stefanvader a intrebat pe 20.01.2014 in categoria Carti:

Vreau sa scriu o carte si n-am idei!!!!

Dati-mi o idee (cartea va fi fantasy)si un titlu!!!!

Raspunsuri:


Aberdeen a raspuns pe 15.08.2014:

Nu poti sa scrii cartea altuia.Dar inspira-te dintr-un vis,sau din orice altceva."Scriitori nu scriu carti, scriu idei" si apoi le dezvolta,si cate un pic,cate un pic:devine o carte

Astronoma67 a raspuns pe 13.05.2014:

Da,este destul de grelut.Cu rabdare se face totul.

AnonimGirl10 a raspuns pe 15.03.2014:

Eu scriu o carte,si aproape e gata.E vorba de o fetita care locueste in Franta,intr-o ferma,si se duce la Paris,iar acolo incep niste probleme...Dar a trecut un an de cand o scriu,ca nu prea am timp,dar asa am mai multa inspiratie.Poti sa faci o carte despre lucruri care se pot intampla de zi cu zi,sau care e posibil dar care nu se intampla de zi cu zi,sau ceva inmposobil,ceva cu vrajitori,chestii din astea...

IreneRut a raspuns pe 14.03.2014:

Inspirate din viata ta! Poti ...transfoma pisicile in tigri de foc! Tu decizi!

vErrSiK a raspuns pe 11.03.2014:

O varianta posibila ar fi"O lume cu totul necunoscuta" acest titlu ar fi potrivit in cazu in care ai o lume interioara bogata.Ai putea sa scrii gindurile tare putin mai deosebite de cele ale colegilor tai sau ai putea sa descrii o intimplare posibila in imaginatia ta.Poti sa scrii orice dar sincer,fiindca cea mai reudita carte estea aceea ce o scrii din suflet.

stefanvader a raspuns pe 22.01.2014:

Merci Sierra.

Sierra-Lehmann a raspuns pe 21.01.2014:

Bai, in loc sa va bucurati ca mai exista oameni pasionati de literatura, voi ce faceti? Fiecare incepem de undeva :| . Lasati-l sa scrie, colegii lui au zis ca le place, e ceva gresit? E normal sa nu ai idei la inceput, majoritatea apar pe parcursul cartii. Nici nu aveti idee de cate ori am sters paragrafe din ultima carte scrisa, pentru ca nu imi conveneau actiunile sau pur si simplu imi veneau alte idei. Si nu vorbesc despre fanficuri sau chestii din astea. Vorbesc despre o carte in toata regula.

Sa scrii o carte necesita multa munca si concentrare si, mai ales, timp liber. Daca iti ia 100 de ani sa scrii un paragraf, inseamna ca nu ai suficient timp sa scrii o carte. Privind altfel, ai putea sa scrii despre orice : timp, viata, orice alt lucru care te face pe tine sa te simti bine, apoi iti adaptezi ideile la un domeniu care te intereseaza. Cartile mele, spre exemplu, au inclinatii in romane politiste, thriller si crima. In primul rand, trebuie sa iti faci o schita, adica sa stabilesti minim 3 idei mari care sa cuprinda cartea. Stii, ca la scoala: inceputul, cuprinsul si incheierea, apoi le dezvolti, obtinand mai multe idei secundare, pe care le incadrezi in capitole.Plus ca iti trebuie si putin talent. Trebuie sa alegi cuvintele potrivite, impletite cu umor sau cu alte stari care provoaca anumite sentimente. Daca scrii o carte asa, in graba, nu rezolvi nimic si poti fi sigur ca nu o citeste nimeni.
Ma rog, totul e la latitudinea ta.

Ema_220 a raspuns pe 21.01.2014:

Jeff, excuze-moi. Da-mi in privat cum te cheama pe watt.
Asta cu cartea, daca vrei sa scrii o carte, stoarce-ti creierii sa gasesti o idee. Daca-i ideea noastra, e munca noastra, nu a ta. Tu stii cat de mult m-am chinuit la cartile mele de pe watt?

stefanvader a raspuns pe 21.01.2014:

Eu vreau sa o scriu pentru colegii mei. Fiindca au zis ca le place cum scriu.

GrEeN_Ely a raspuns pe 21.01.2014:

Omfg.A intrebat de idei pentru o carte ._. Nu a zis ca o posteaza undeva.Poate o face doar pentru el sau doar incearca sa practice.Daca cineva intreaba despre altceva inafara de chat sau alte prostii inseamna ca e prost..Ce logica...