Categorii

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Aceasta zi poate deveni foarte eficienta pentru tine, daca ai destula rabdare si tenacitate. S-ar putea ca acest lucru sa iti dea multe batai de cap, deoarece stai cam prost la acest capitol. Tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi si sa te focusezi doar asupra acestui lucru, sa nu te pierzi cu firea.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

McGregor doreste sa-si cumpere mobila noua. Toate bune si frumoase, numai ca declara ferm ca el n-are nevoie de oglinda mare atasata mobilierului. Vinzatorul incearca sa-l convinga de necesitatea ei:
- Si ce va face domnia voastra daca tocmai doreste sa se barbiereasca sau sa-si lege nodul de la cravata?
- Cum adica ce ma fac? Pai il rog pe fratele meu geaman sa vina sa stea in fata mea.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Cele mai mari frunze le are palmierul rafie de pe malurile Amazonului. Frunzele acestui palmier ajung pana la 22m lungime si circa 12 m latime. 10 oameni se pot adaposti sub asemenea frunza

› vrei mai mult


ratuscka a intrebat pe 12.05.2012 in categoria Carti:

Cine era mentorul lui Merlin?

Am tot citit legende dar nu mi-am dat niciodata seama...

Raspunsuri:


ratuscka a raspuns pe 27.05.2012:

nu filmul is stiu e Gaius...ma refeream la legenda. Si stiu serialul cap-coada:))l-am adorat:))Abia astept sezonul 5

uiy a raspuns pe 14.05.2012:

depinde la care te referi.cel din filmul supersupersupersupertaretaretare<> de pe AXN atunci el s-a nascut intr-un sat si avea ca tata un vrajitor bun care a fost exilat de regele Uther pt.ca avea magis .merlin=emrys(dupa druizi).tatal lui merlin a fost un DRAGONLORD iar dupa ce a murit in luptaMerlin mosteneste el aceasta insusire.el are un destin in care trebuie sa-l protejeze pe Arthur,regele Camelotului si fiul lui Uther(Uther moare in sezonul 3)si s-o omoare pe Morgana vrajitoarea puternica ,razbunatoare si rea.(este preoteasa a vechii religii,iar sora ei Morgaus a murit.Merlin este si el din vechea religie).In ultimul episod din sezonul 4 Morgana este reinviata de dragonul pe care Merlin i-a dat viata necrezand ca va deveni dragonul Morganei.

teo_sweet_2000 a raspuns pe 13.05.2012:

mi se pare ciudat ca intrebi , de obicei esti AATAAAT DE DESTEAPTA!!!!

Sayuri-Uciha a raspuns pe 12.05.2012:

Ba dum tsss

ratuscka a raspuns pe 12.05.2012:

:))

Vlad-Pop a raspuns pe 12.05.2012:

Cristian Gog