Categorii

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Este o zi romantica pentru tine. Vei face tot posibilul ca ca acest moment sa fie perfect.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Patru studenti la o universitate din Bucuresti au dat toate testele minunat, urmand sa dea sesiunea finala, pentru a sarbatori succesul pe care l-au avut pana la moment, au decis sa mearga la Brasov pentru a se distra, cu gandul ca se vor intoarce vineri si vor invata tot weekend-ul. "Zis si facut", insa au iesit din betie doar duminica seara, ajungand la Bucuresti spre dimineata. Au inventat ei o scuza si au venit la prof:
- Am fost la Brasov pentru a face un studiu stiintific referitor la modul de viata al animalelor... dar din nefericire pe drum am avut pana la o roata si am asteptat ajutor mai bine de 8 ore, permiteti-ne sa mai dam o data.
- OK, a zis proful, maine dimineata va astept. Studentii bucurosi au tocit toata noaptea. Dimineata la examen, proful i-a pus pe fiecare in cate un cabinet separat si le-a dat o lucrare de 100 puncte.
Pe prima pagina era un item din mai multe intrebari foarte usoare care valorau 5 puncte! Studentii bucurosi de simplitatea lucrarii dau pagina, vad itemul II care valoreaza 95 de puncte cu o singura intrebare:
"Care roata a avut pana?

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Inventatorul pianului este italianul Bartolomeo Cristofori.

› vrei mai mult


dana.my a intrebat pe 07.07.2012 in categoria Carti:

Ce carti imi recomandati sa citesc?

Niveulu sa nu fie chiar scazut,mai degraba pt liceu

Raspunsuri:


scandy922 a raspuns pe 11.09.2012:

autorul are un nume cam lung,nu lam retinut:(

dana.my a raspuns pe 07.09.2012:

Multumesc scandy922.Mi-ai putea spune si autorul?

scandy922 a raspuns pe 07.09.2012:

am mai citit una,O tabara de cosmar cu monstrii si extraterestrii.este foarteee interesanta si asta grosuta dar o vei termina imediat!

anna_kity845 a raspuns pe 13.08.2012:

Fergus Crane..e geniala am ras si am plans la aceea carte.ti-o recomand cu drag vei plange si vei rade cu personajul chiar daca e un pic copilaroasa

dana.my a raspuns pe 06.08.2012:

Multumesc de pareri!:* Mai astept si alte raspunsuri

scandy922 a raspuns pe 28.07.2012:

Poti citi Singur pe lume de Hector Malot. E o carte ft ft ft frumoasa,care pe mine ma facut sa ma intristez putin . Sunt la jumatate,dar o so termin. Mai e una:Copila Stea de Jerry Spinelly. E cam groasa,dar am citito mai demult in doar 2 zile!!! Asa de mult mia placut!

BriannaBonjour a raspuns pe 18.07.2012:

Eu te sfatuiesc sa citesti Jurnalul unui pusti 1,2,3si 4 .
Mai sunt si marele Nate, Dewey si Insemnarile unei pustoaice.
*CARTI DE COMEDIE SUPREMA*

ioana-diana2012 a raspuns pe 11.07.2012:

si eu iti recomand 10 negri mititei . deabea am citit-o si mia placut . te tine mereu curios de ce se intampla . misterul lui o.w. owen e inca o egnicma. 10 personaje mor fara sa dea in ridicol si totus criminalul e bine ascuns. NU RECOMAND ACEASTA CARTE CELOR MICI. SE POT SPERIA RAU DE TOT. iti mai recomand si aleasa si toata colectia din care face parte. spor la citit

Smiley_Forever a raspuns pe 10.07.2012:

Stii ca au aparut la revista Bravo Girl seria aceia de carti Ashleys. Poate o sa ti se para copilareasca la inceput, dar dupa te captiveaza sigur :D .
Fortele raului absolut. Este un roman foarte interesant impartit in 3 volume.
Ultimul cantec de Nicholas Sparks. E o carte cu adevarat buna, eu una am plans si am ras la aceasta carte. Defapt, pot spune ca este singura carte care m-a transpus atat de mult in pielea personajului incat am plans odata cu el.
Seria Jurnalele Vampirilor de L.J.Smith e iar o carte buna. Asta daca te pasioneaza SF ul.
Daca mai vrei si altele trimite-mi mesaj privat :* . Sper ca te-am ajutat ;)

dana.my a raspuns pe 09.07.2012:

deea_96 multumesc multttt:*.Hanul Ancutei l`am citit,insa amandoi,la tiganci,10 negrii mititei vreau neaparat sa citesc.Si celelalte par interesante,cu siguranta daca le voi gasi le voi citi.

Astept in continuare raspunsuri:*