Categorii

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Intr-o seara au iesit doua fantome la plimbare printr-un cimitir. La un momentdat una dintre acestea spune:
- Stai putin, ma duc sa-mi aduc crucea!
- Dar pentru ce iti trebuie?
- Pai cum, vrei sa ma prinda politia fara buletin?

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Primele diamante au fost descoperite in India. Acum aceste pietre pretioase se gasesc pe locul unor vechi vulcani, dar si acolo unde lovesc meteoriti. Rareori pot fi gasite diamante la suprafata pamantului, cele mai multe fiind extrase din mine adanci.

› vrei mai mult


Teodora234 a intrebat pe 27.06.2015 in categoria Carti:

Care sunt cele mai citite carti in ziua de astazi?

Carti de dragoste, aventura, SF, etc.? Cu multa descriere sau cu multa actiune si foarte putina descriere, cu dialog predominant si limbaj uzual? Stiu ca depinde de la persoana la persoana, dar as vrea sa stiu cum arata pentru voi ,,cartea ideala''.

Raspunsuri:


ThanksPete a raspuns pe 28.06.2015:

MOR =)))))))))))))

Codruverde a raspuns pe 28.06.2015:

Cele mai citite carti din ziua de azi sunt cele care se cer la examene si bac, iar o carte aproape ideala mi s-ar parea una scrisa de mine , nu ?
Oricum , e ciudat sa-mi imaginez cu Edward ii da palme Bellei .

arminarlerlt a raspuns pe 28.06.2015:

fun fact: 50 shades of grey a fost la inceput un fan fiction dupa twilght.

Secret007 a raspuns pe 28.06.2015:

pentru mine nu exista termenul de "ideal", il consider putin aiurea, daca nu complet inutil. imi plac cartile care nu respecta un anumit tipar. care nu urmeaza anumite reguli in povestire, ca s-o faca in asa fel incat sa fie draguta si placuta pentru publicul larg. daca e sa fie de dragoste, prefer cartile lui Jane Austen, care combat dragostea ilogica cu dragostea bazata pe ratiune. si in general, daca e sa aleg oricare carte, o aleg pe moment, din ceea ce reusesc sa citesc din ea la librarie, si din informatiile pe care le detin(daca) deja despre autor sau despre cartea respectiva.

Secret007 a raspuns pe 28.06.2015:

in ziua de azi cele mai citite carti par a fi cele noi si idioate. la fel in orice domeniu: filme, muzica, gastronomie, etc. nu conteaza daca cineva i-a testat sau nu calitatea, conteaza ca-i nou, deci trebuie sa-l incerce toti. bizare carti fara pic de continut interesant se publica in zilele noastre, toate doar pentru a atinge anumite puncte sensibile pe care, cumva, multi tineri au fost fortati sa creada ca le intampina de-a lungul vietii. astfel, carti cu tradari in dragoste, cu relatii imposibile, cu despartiri dureroase, cu prieteni falsi, cu barbati ideali si alte chestii de-astea cliseice ajung sa fie capul de afis in orice librarie ai intra. toate himenatele au fost disperate sa citeasca 50 Shades of Grey anul asta, nu pentru ca ar fi cartea buna sau ceva, ci doar pentru ca, intr-un fel, prin campania de presa din SUA, finantata pentru toate tarile "prietene", au reusit sa ridice in slavi prostia si sa faca toate mintile mai usor influentabile sa o citeasca. de ce? simplu, pentru a scoate bani si a umple mintile oamenilor cu rahaturi. cum fac cu orice mizerie de-a lor, pe care noi o primim cu mare fast.

gaby_pisi55 a raspuns pe 28.06.2015:

nu exista cartea ideala... nu exista carte in care sa-ti placa absolut tot ce scrie...

ThanksPete a raspuns pe 27.06.2015:

50 shades of abuse ^^