Categorii

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Azi vei participa la o intalnire foarte importanta, alaturi de cateva persoane foarte importante. Daca stai bine cu banutii, ar fi o idee buna sa iti achizitionezi o tinuta noua pentru ca in astfel de circumstante, prima impresie chiar conteaza!

› vrei zodia ta

Bancul zilei

bula vine la maganin si intreaba aveti mere -da -multe multe mere?-da atunci datimi si mie un mar

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Peste 100 de embrioni de Markuelia hunanensis - o specie disparuta de viermi - cu o vechime de peste 500 de milioane de ani, au fost descoperiti la Hunan, in sudul Chinei, de o echipa de la Universitatea Bristol (MB) si Universitatea din Beijing (China). Descoperirea a fost anuntata in ianuarie 2004.

› vrei mai mult


Am3thist a intrebat pe 01.06.2014 in categoria Calculatoare:

intrebarea este :mai exista vreo posibilitate sa salvez ce aveam pe el?

Buna ziua, Am un card de memorie de 4gb pe care l-am bagat intr-un cititor de carduri pentru a scoate poze de pe el,mi-a scris ca trebuie reformatat,l-am bagat in telefon la loc si mi-a spus acelasi lucru, fara sa-i fac nimic! specific ca nu am tras muzica sau altceva pe el,aveam cateva melodii trase mai demult!L-am folosit doar pentru poze si videoclipuri! intrebarea este :mai exista vreo posibilitate sa salvez ce aveam pe el? poze pretioase pentru mine ca si amintiri cu copilul meu!

Raspunsuri:


djstress a raspuns pe 03.06.2014:

Sunt mai multe modalitati, cu sau fara programe speciale. Ceea ce poti face acum este sa deschizi un folder (la xp ma refer, la alte sisteme nu stiu cum functioneaza recuperarea) - intra la setarile folderului - folder settings - seteaza sa ti se vada fisierele ascunse - intra pe card si vezi daca apar fisierele, iar daca apar, ia-le pe toate si pune-le vizibile din proprietatile lor (selectezi tot, click dreapta, proprietati ..). Se intampla la foarte multa lume acest lucru, asta din cauza virusilor care circula cu ajutorul pozelor, melodiilor sau a diferitelor fisiere. Succes!