Categorii

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Asemanari si deosebiri intre romani, francezi si americani

Americanul
Incepe serviciu la 9.00, se scoala la 8.00, sare peste nevasta-sa care doarme inca ca e casnica, se duce la baie si face un dus, nu se barbiereste ca se va barbieri cu masina electrica pe drum, se duce la bucatarie unde mananca "eggs and bacon" si se urca in GMC-ul de-acum doua luni sa se duca la firma unde lucreaza ca muncitor.
Francezul
Incepe serviciu la 8.00, se scoala la 7.00, nu sare peste nevasta-sa ca n-a venit inca de la amant, se duce la baie si se spala pana la brau, se barbiereste cu o masina de ras Gillette 3X, se duce la bucatarie unde mananca "caffe au lait et croissants" si se urca in Peugeot-ul de-acum doi ani sa se duca la firma unde lucreaza ca tehnician.
Romanul
Incepe serviciu la 7.00, se scoala la 6.00, nu sare peste nevasta-sa ca ea incepe la 6.30 si a plecat deja, se duce la baie si da pe ochi cu apa de aseara din lighean ca nu urca inca pana la et. VIII, se taie barbierindu-se cu masina BIC de doua luni, se duce la bucatarie unde bea o cafea fara zahar ca s-a terminat ieri si nu a luat leafa, si se urca in Dacia primita de la taica-sau acum zece ani sa se duca la firma unde lucreaza ca inginer.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Obiceiul impodobirii bradului de Craciun isi are probabil originea la egipteni. Acestia isi ornau casele, in cea mai scurta zi a anului (22 decembrie), cu frunze de palmier. Mai tarziu obiceiul a fost preluat de catre romani, primii care au inlocuit palmierii cu brazi.

› vrei mai mult


dalmatianu a intrebat pe 05.09.2012 in categoria Calculatoare:

Demontarea unui DVD ROM de la laptop?

Am un laptop Acer Aspire 5930G, dar nu gasesc nicaieri un video sau raspunsuri despre cum pot demonta dvd-romul la el, ar trebui sa fie simplu un surub scos afara si iese usor dar intrebarea mea este unde este acel surub ca nu-l gasesc nu-l pot scoate afara, cineva daca stie sau are vreun video vreo idee? . MULTUMESC!

Raspunsuri:


Inca nu a raspuns nimeni la aceasta intrebare.