Categorii

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Este o perioada destul de tensionata, si asta ar putea duce la neintelegeri in relatia cu prietenii de joaca. Pastreaza-ti calmul si incearca sa gasesti o solutie de compromis!

› vrei zodia ta

Bancul zilei

De ce nu vezi pinguini la Polul Nord?
R: Pentru ca trebuie sa treaca de Ecuator ...

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Cafeaua abunda in vitamine. Multe dintre ele se pierd prin prajire, dar raman vitamine ca: B1, B2, B5, dar si minerale ca magneziul sau potasiul. Conchistadorii spanioli nu intamplator, beau o ceasca de cafea calda inainte de a lupta cu dusmanul. In ciocolata de asemenea se gasesc elemente active ca si calciu, sodiu, fier, vitamina E, desigur in cantitati destul de mici. Aceste substante minerale sunt adunate special pentru a face din acest produs un izvor deosebit de energie. Ciocolata tonifica foarte bine sistemul nervos central, datorita continutului in teobromina, o substanta care prin calitatile sale este apropiata de cofeina. Desigur, nu este atat de tare dar o bucata de ciocolata te ajuta sa inlaturi senzatia de somn si oboseala.

› vrei mai mult


costi2004 a intrebat pe 14.01.2012 in categoria Calculatoare:

De unde pot download photoshop si sa mearga?

Raspunsuri:


andreutza1 a raspuns pe 25.01.2012:

nu prea cred ca o sa gasesti online un photoshop calumea...dar incearca pe torentz...mai bine ia-l 30 de zile,asa gasesti pe orice site...pentru ca photoshop este un program destul de greu:-?

roby_angel2011 a raspuns pe 16.01.2012:

este un site de unde poti downloada ce vrei .. iti spun unele dintre ele :
www.torrentz.com , www.filelist.ro acolo trebuie sa iti faci cont si www.torrent.to asta nu stiu daca am spus bine dar scrie pe google ... Bafta!

teodora20001 a raspuns pe 14.01.2012:

nu sunt sigura ca merge eu nu-l folosesc cauta photoshop download pe google si gasesti sigur

teodora20001 a raspuns pe 14.01.2012:

http://en.softonic.com/s/photoshop