Categorii

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

un negru moare si de duce catre poarta raiului. vede niste negrii venind catre el:
-da voi unde va duceti?
-pai sfantu petru ne trimisa in iad. nu stiu ce o fi avut. cred ca era suparat.
-va arat ca eu intru?
se duce el la poarta raiului si intreaba sfantu petru:
-cine e?
-leonaro di caprio!
deschide usa si il vede.se mira si intreaba:
-auzi, doamne eu nu mai tin minte, titanicul s-a scufundat sau a ars?!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

In 1952, Albert Einstein a refuzat sa fie presedintele statului Israel.

› vrei mai mult


DanielModel a intrebat pe 17.11.2011 in categoria Calculatoare:

Cum se face o poza cu camera web?

Si cum o salvez in calculator?

Raspunsuri:


GabyGaby22 a raspuns pe 24.12.2011:

a si day click dreapta si trebuie sa scrie save in my pictures sau cum scrie acolo si o cauti in my documents si apoi in my pictures care se afla la my documents si gata

GabyGaby22 a raspuns pe 24.12.2011:

ok sa iti arat: intra in my computer,trebuie sa scrie cu litere ingrosate scanners and camera si ar trebuie sa scrie USB video device sau cum scrie acolo si intri ca sa iti faci o poza trebuie sa apesi butonul camerei web depinde unde este daca are buton de oprire si pornire nu te intereseaza ala dar daca mai gasesti unul ala e sau day in coltul din stanga si trebuie sa scrie take new picture ca sa iti faci o poza cu camera. sper ca tiam fost de mare ajutor;)

IonutIonutzz a raspuns pe 29.11.2011:

Ce tot ziceti mei acolo? Nu vedeti k il induceti in eroare? Camerele WEB au un buton pe ele, unele nu au, dar majoritatea au, il apesi si iti deschide o fereastra unde te vezi, faci poza si sus ai cv de genul Open sau Edit si ii Save As sau doar Save si alegi locatia, sau iti iei aplicatii pt camera sa ai cu timp. Succes!

Deya10 a raspuns pe 20.11.2011:

Ori ce camera face poze .Eu in fiecare zi aproape imi fac..Pai apesi pe My Computer si este ceva folder cu o camere apesi pe ea si iti apare o imagine unde esti tu..Daca nu e bine regleaza camera..In partea stanga este mai multe butoane sau scrieri..Este unul Take a new picture dai acolo si ti se face poza..dupa ce ai afcut dai jos si o vezi dai cu mousul pe ea si pe mous pe butonul drept si dai save picture dupa ce ai facut asta si sa salvat tot asa cu mousul si dai delete..Sper ca te'am ajutat!!

SuperBooM a raspuns pe 17.11.2011:

depinde camera..

Simi_iove a raspuns pe 17.11.2011:

nu...pe camera web...din cate stiu eu (are o rietena pe laptop)...intri pe my comuter sau my documents...cred ca in my comuper...apoi probabil in C si trebuie sa fie acolo un folder...nu stiu exact pt ca eu nu am camera web, am zis si eu ce imi amintesc de candam facut eu cu ea poze...scz ca nu am putut sa-ti dau pasii mai bine. Succes!

DanielMister a raspuns pe 17.11.2011:

Si cum o fac pe pizap?

ana2000bita a raspuns pe 17.11.2011:

pe pizap