Categorii

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Azi ti-ai dori sa faci primul pas intr-o relatie de prietenie. Iti doresti mai mult, dar inca nu esti sigur/a pe tine.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

L-AM vazut pe Unu cu BMW pe autostrada cu 250 la ora vrooom si deoadata ii apare o pasare in faza si da peste ea,apoi omu se da jos din mashiona si o ia in palme si o plange de mila,o ia acasa si o pune in cusca!!!a doua zi pasarea se trezeste si se uita in stanga vede gratii , se uita in dreapta vede gratii,se uita in faza vede gratii la care pasarea zice BAH SA MOARA MAMA L-AM OMORAT PE ALA CU BMW-ul

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Sunt zile cand Soarele si Luna rasar in acelasi timp. De exemplu in zilele cu Luna Noua, Soarele si Luna rasar in acelasi timp si apun aproximativ concomitent - la cateva minute diferenta - iar in zilele cu Luna Plina, Luna apune exact la rasaritul Soarelui.

› vrei mai mult


iftimiealin a intrebat pe 05.06.2013 in categoria Calculatoare:

Cum imi pun poza de profil la profilul meu ?

va rog raspundeti

Raspunsuri:


iftimiealin a raspuns pe 04.07.2013:

va multumesc

clopo-clopo a raspuns pe 07.06.2013:

la pagina ta,ai poza.intr-un colt este un creion. apesi acolo.te duci in josul paginii pana iti apare 'fotografia ta'.apasa pe 'alegeti fisierul'.dai pe poza dorita,apoi pe 'salveaza foto'.P.S: daca vrei sa fie mai smechera poza,alege una facuta in paint.

monika_moni a raspuns pe 06.06.2013:

dai pe pagina ta de profil si la poza ta care e acum cu maimuta este o stea c u o pensula s idai clik si inti incarci poza

BlitzkriegBlade a raspuns pe 05.06.2013:

Pe pagina ta de profil, ai in coltul din jos dreapta al pozei o stea galbena, si cand te duci cu mouse-ul deasupra ei scrie "Schimba Poza". Dai click acolo si pui o poza la profil.

Teodora234 a raspuns pe 05.06.2013:

Fiecare membru nou inregistrat are aceasta poza ca avatar din oficiu, pana si-o schimba cu una proprie.
Daca vrei sa-ti schimbi avatarul din oficiu, da click pe creionul din coltul dreapta jos al avatarului. Vei ajunge in Optiuni pagina mea. Acolo mergi la Fotografia mea - choose file (alege fotografie din calculatorul tau) - salveaza imaginea si gata!

Mergi apoi pe pagina ta personala sa vezi daca s-au efectuat modificarile.
Succes!:)