Categorii

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un fulger contine suficienta energie ca sa prajeasca 160.000 de felii de paine. Din nefericire, un fulger dureaza 1/10.000 dintr-o secunda, asa ca ti-e foarte dificil sa intorci felia de paine si pe partea cealalta.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Girafa este expusa unui atac al pradatorilor cand bea apa. Momentele in care se adapa sunt cele mai periculoase pentru girafe, pentru ca atunci nu mai pot observa imprejurimile, fiind cu capul jos, chiar atunci pradatorii putand ataca.

› vrei mai mult


danela a intrebat pe 08.08.2012 in categoria Calculatoare:

ce este fisierul de tip ZIP?de ce nu pot sa descarc ce e inauntru?

Raspunsuri:


DexterMorgan a raspuns pe 24.08.2012:

Iti trebuie programul WINRAR. Si gina_98 are dreptate la ce a zis mai jos.

gina_98 a raspuns pe 09.08.2012:

Downloadeaza si instaleaza WinRAR. Ca sa dezarhivezi ce e in fisier deschizi fisierul .zip si dai Extract, apoi alegi folderul unde vrei sa pui fisierele dinauntrul celui .zip.

danela a raspuns pe 09.08.2012:

Nu am reusit si nici nu am mai incercat.Nu prea le am cu calculatoarele.

HoneOnna a raspuns pe 09.08.2012:

Si defapt nu cred ca te interesa atat de mult de danela te interesa sa te pui pe tine intr-o lumina buna ca vezi doamne ce replici si ce cuvinte de om cult stii tu.Ei bine afla ca mai sunt si alti destepti pe aici si eu nu sunt o fetita de aia de 10 ani pe care so intimidezi cu " sarcasm fail ".My sarcasm don't fail,your arguments fail ;).Nu ti-ai ales bine persoana cu care sa te iei in gura.

HoneOnna a raspuns pe 09.08.2012:

Nici nu stiu ce ar trebui sa zic :)) deci deznodamantul tau e ceva de gen " ma doare in pla ce zici tu " ? :-?

Antipsihotic a raspuns pe 08.08.2012:

Actual, ma intereseaza mai mult daca danela a reusit sa dezarhiveze fisierul decat comenatriul tau. -.-" Noi nu eram prietene, deci nu e nici un minus.

HoneOnna a raspuns pe 08.08.2012:

Chill girl.Era o gluma.Relax.Cine te crezi ? aparatoare copiilor ? :)) inca o data sunt fata cu bun simt dar daca nu termini cu sagetile aruncate la adresa mea (sageti aruncate subtil totusi)ma transform in ce mai " josnica " persoana pe care o vei sti.Chiar vrei sa ai un prieten in minus pe clopotel ?Eu nu tin sa fim "dusmane" sau ceva ca mi se pare inutil. Gandeste-te.

Antipsihotic a raspuns pe 08.08.2012:

Sa-ti clarific definitia cuvantului josnic :-)? Inseamna a fi lipsit de demnitate. Care comite fapte nedemne, injoseste pe altii. Meschin, infam. De ce trebuia neaparat sa razi de o persoana care doar avea nevoie de ajutor ? Te-ai crezut superioara, amuzanta. Eu asta numesc penibil. Sa te iei de niste simplii copii. :-)

HoneOnna a raspuns pe 08.08.2012:

Tu ii provoci.Nu stiu ce insinuezi dar eu nu sunt josnica dar nu suport cand o straina imi taie macaroana ca si cam ar fi superioara.

Antipsihotic a raspuns pe 08.08.2012:

Am dreptul sa spun ce gandesc. Din 89' incoace. -.-" Si nu caut probleme, dar se pare ca dau doar de oameni josnici..