Categorii

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

pentru prima data ,leul facu o toaleta publica in padure. Dupa prima zi leul s-a dus la wc public si se infurie amarnic.
Geamul de la toaleta era spart si s-a gandit el bine pana ce a facut o conferinta si intreba: "Care este nemernicul care a spart geamul tualetei sa faca un pas in fata!" Iepurasul facu acel pas , iar leul intreba:"Cum ai spart tu geamul iepurasule?" iepurasul iesi rusinos in fata si zise:"sa va povestesc! Am fost la baie si cand sa intru cineva m-a intrebat daca sunt curat,daca sunt alb iar eu dupa ce m-a intrebat i-am raspus la intrebar cu da. Dupa aceea am fost chemat inauntru si ce sa vezi ursul ma lua si se sterse cu mine!" Si dup aia urmatoarele zile a fost la fel.
A cincea zi tot iepurasul iesi in fata iar...................si spuse ca el a intrat in baie si cineva batu la usa si a pus aceleasi intrebari ca si ursul iar cad dadu sa se stearga sarii pe geam si s-a spart deoarece era ariciul!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Top 10 cele mai apreciate marci din lume in 2018 au fost: Google, Apple, Amazon, Microsoft, Tencent, Facebook, Visa, McDonald`s, Alibaba si AT&T

› vrei mai mult


Alkka010301 a intrebat pe 27.04.2012 in categoria Calculatoare:

Ati avut vreodata virusul Win 32?

Eu l-am avut si am schimbat Windowsul dar l-am vazut in diverse titluri si mi-e teama sa-l iau din nou.Aveti idee cum sa il evit sau sa il scot?

Raspunsuri:


Alkka010301 a raspuns pe 02.05.2012:

da,mi-ai fost de ajutor si iti multumesc.In prezent am AVG!2012 si este foarte bun.
P.S. Eu aveam multe tipuri de virus,dintre care doar doua repetate,restul diferite
MULTUMESC!

free4all a raspuns pe 01.05.2012:

virusul Win 32 nu este asa de periculos..eu am avut odata peste 3000 de virusi win 32 dar calculatorul meu nu a patit nimic...ca sal eviti sau sal scoti tias prefera sati bagi Nod32 sau Karsperesky care sunt niste antivirusuri foarte bune care iti da tie voie sa alegi daca stergi folderul cu virusi sau nu....nu te prea teme pentru win 32 este inofensiv..dar in exces acest virus poate sa se transforme in altul (depinde de tipul Win32-ului) ca de exemplu in HidragA care se inmulteste de 2 ori la fiecare 2 clickuri pe programul virusat..sper ca tiam fost de ajutor