Categorii

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Astazi o sa descoperi ca o parte din priestenii tai, te vorbesc pe la spate si intentioneaza sa te indeparteze. Chiar daca este deranjant si dureros, cel mai rau lucru pe care il poti face este sa le raspunzi cu aceeasi moneda.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Dupa ce a ajuns primul am pe Luna, tovarasul Ceausescu tine o conferinta:
-Dragi prieteni, daca americanii au fost primii care au ajuns pe Luna, haideti sa fim noi primul popor care punem piciorul pe Soare!
Un tip mai luminat la minte din public ii spune:
-Tovarase presedinte, dar nu putem ajunge pe Soare, acolo sunt temperaturi foarte ridicate si orice om care s-ar apropia de Soare ar muri, iar naveta ar fi ropita!
La care Ceausescu:
-Nici o problema, mergem noaptea!!!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

La moartea lui Alexander Graham Bell in 1922, toate telefoanele din USA si Canada au pastrat tacerea un minut.

› vrei mai mult


Sabrina1000 a intrebat pe 13.10.2011 in categoria Animale:

Hamsterul meu, de la un timp se tot scarpina pe cap si isi face rana. Ce pot sa fac?

hamsterul meu, de la un timp se tot scarpina pe cap si isi face rana. nu pot sa il duc la veterinar, asa ca pls. help!!!

Raspunsuri:


grace111 a raspuns pe 09.10.2012:

Buna ziua Stimati,
Numele meu este harul, am citit despre profilul dvs. pe (clopotel.ro) și am decide să vă contacteze în speranța că veți accepta cererea mea, dacă sunteți de acord cu cererea mea, vă rugăm să răspundeți la adresa de e-mail meu (gracedion68@yahoo.com), astfel încât că i se va trimite poza mea și mai mult despre mine, eu cred că putem face prieteni buni, cel mai bun, Salutari grație domnișoară.

campiiaverde a raspuns pe 14.10.2011:

aha a facut si animalul meu (numai ka e pisika) avea o rana dupa cap si tot se scarpina...dar ia trecut...nu-ti fa griji! Trece REPEDE! Sau daca nu,ia un plasture MARE,mediu pune alifie pt rani si lipestei akolo ca nu o sa se mai skarpine! La mn a funktionat :D

Simi_iove a raspuns pe 13.10.2011:

P.S. daca nu gasesti raspunsuri bune aici, fa-ti cont pe TPU, acolo sigur vei gasi raspuns! Este un site mai normal :)) (fara suparare)...toti pentru unu (TPU)

Simi_iove a raspuns pe 13.10.2011:

Si eu am avut un hamstarel, il chema Kitty, era batran si o inceput sa-i cada parul de pe burta, in plus acolo aea si o rana...l-am dus la veterinar, i-a facut o injectie apoi ne-a spus sa-i dam cu albastr de metin (cred ca asa se scrie) pe burtica (de unde ii cadea parul si de unde avea o rana)...Rana s-a vindecat destul de bine, totusi este greu sa-idaui cu albastru de metin, trebuie sa-l ti bine de spate (sa-l prizi cum fac si animalele cu puii), m-a ajutat mama si fratele meu (e mult prea greu singura)...ii faceam asa in fiecare zi. Poate ii poti da si tu, totusi cel mai indicat ar fi sa te duci cu el la veterinar, nu costa mult, doar vreo 10 lei, in plus el te va ajuta mai mult decat noi! Sper sa se faca bine si sa traiasca mul mult!

lolipop_dia9 a raspuns pe 13.10.2011:

pai leagai picorul glumeam hahahaha

TheBlackCat12 a raspuns pe 13.10.2011:

dc nu il duci la veterinar?

Sabrina1000 a raspuns pe 13.10.2011:

loooogiic, eu te intreb c pot sa fac ca sa ii treaca!!

Mamy_mamy a raspuns pe 13.10.2011:

poate are o bubita