Categorii

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


In aceasta dimineata nu ai chef de nimic. Si totusi apropiatii ti-au facut deja programul. Fa un dus revigorant si obisnuieste-te cu ideea ca trebuie sa intri in jocul lor.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

NOUA definitie N.A.S.A.
Need Another Seven Astronauts

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Cea mai lunga insecta din lume este fasmida (Phibalsoma) din insula Singapore. Corpul ei ingust atinge lungimea de 27 cm, iar in stare de repaus cand sta cu picioarele intinse, depaseste 40 cm. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult


Divabianca2 a intrebat pe 15.09.2013 in categoria Animale:

Cum sa o fac pe mama sa ma lase sa am grija de un pisoias?

Tata a adus ieri un pisoi de pe strada , care daca ramanea acolo nu mai avea nici o sansa. Eu si tata vrem sa-l pastram , dar mama nici nu vrea sa auda de asta. Ce sa fac?

Raspunsuri:


maraaaa67 a raspuns pe 22.09.2013:

pai,ii spui ca daca nu o pastrezi o sa moara pe si ii arati cat de caatasata esti de pisica si ca deja simiti ca esti mama ei,ai grija de ea,o cureti si o onveti sa nu se pe masa,iti recomand un pulverizator ca sa o stropesti cand nu e cuminte,cam atat :)

Divabianca2 a raspuns pe 15.09.2013:

Multumesc pentru sfat , dar mama mea nici daca o hranesc , nici daca o alint sau i fac curat nu ma lasa sa o pastrez .

BEATRICE30 a raspuns pe 15.09.2013:

Aceasta problema o am si eu! Dar uite ce poti face: ii spui mamei tale ca vei avea grija de ea si ca o sa o alinti! Daca nu,atunci condu-o la pisoias si aratat-i cum il hranesti si alinti! Mai poti face si ce fac eu:
Cupara-i macar si hraneste-o si alint-o,asa fac cu niste pui de pisici si mama lor! Daca nu ma lasa cu macar un pui in casa!