Categorii

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Spre deosebire de zilele trecute, acum chiar poti spune ca totul este in regula. Indiferent ca e vorba de rude, prieteni sau colegii de scoala, te vei simti cu adevarat respectat/a si de aceea, trebuie sa continui sa adopti aceeasi atitudine!

› vrei zodia ta

Bancul zilei

- Bula, ce inseamna sa fii diplomat?
- Sa te gindesti de doua ori inainte sa nu spui nimic...

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Cei 12 discipoli ai lui Iisus nu aveau voie sa poarte cu ei mancare, bani sau haine de schimb.

› vrei mai mult


CooL_Wallpapers a intrebat pe 24.09.2011 in categoria Animale:

Cum sa imi invat catelusul in lesa?

Nu vrea sa mearga deloc in lesa! Prin curte mai merge ca ii arunc in fata chipsuri, dar pe strada pot sa fac orice ca nu se misca! L-am dus la vaccin si a trebuit sa il caram in brate, lumea sa uita ciudat la mami deoarece are 5 luni aproape si e caine lup deci..E cam mare pentru carat in brate! Poate ca face asa ca l-am legat atunci cand a iesit pe strada...:I. Cum sa il dezvat de aceastra frica?

Raspunsuri:


grace111 a raspuns pe 09.10.2012:

Buna ziua Stimati,
Numele meu este harul, am citit despre profilul dvs. pe (clopotel.ro) și am decide să vă contacteze în speranța că veți accepta cererea mea, dacă sunteți de acord cu cererea mea, vă rugăm să răspundeți la adresa de e-mail meu (gracedion68@yahoo.com), astfel încât că i se va trimite poza mea și mai mult despre mine, eu cred că putem face prieteni buni, cel mai bun, Salutari grație domnișoară.

Andreea74 a raspuns pe 05.12.2011:

Pai...invata-l sa se obisnuiasca cu tine. Apoi ( dak nu e turbat rau) lasa-l fara lesa cand iesiti afara, dar intr-un spatiu mic. Trebuie sa i se intample ceva rau si apoi isi va da seama ca daca e in lesa va fi aparat.

andra_2000_ a raspuns pe 16.11.2011:

pai ia ceva ...cand il plimbi pe strada...cand vezi ca face 2-3 pasi da-i o recompensa si asa va eni dupa tn.Plimba-l mai des pt a se obisnui si a prinde incredere in tne.La tine poate fi rezolvat..are doar 5 luni..eu am o catelusa de 7 ani care nu se misca in lesa si apoi ...eu fugeam dupa ea:))

pascustefan a raspuns pe 07.10.2011:

daca vrei sa iti inveti catelul in lesa trebuie sa il plimbi cu lesa la gat dar sa il ti in brate daca ai mers cu el freo 50m inapoi vine singur si ziua urmatoare il iei si faci acelasi drum numai ca nu-l mai ti in brate

atecka01 a raspuns pe 27.09.2011:

i-ai

atecka01 a raspuns pe 27.09.2011:

incearca sa il mangai,sa te joci cu el,sa ii dai de mancare si dupa ce iai castigat increderea nu o sa-i mai fie frica de nimic cand esti cu el!

CooL_Wallpapers a raspuns pe 24.09.2011:

Cainele are 5 luni, nu mama mea =)), sorry!