Categorii

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Toate vor merge bine pentru tine, mai ales in prima parte a zilei. Azi e o zi a relaxarii. O relaxare alaturi de colegii de scoala sau de cei mai buni prieteni.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

O femeie mergea pe trotuar
cu o vaca.Um politist a oprit-o si i-a spus:
Draga femeie,trotuarul e pentru pietoni.
-Eu stiu dar ce vaca mea merge pe bicicleta?

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Paianjenul orb, care traieste in Asia de sud-est, tese cele mai mari panze (cu o suprafata de aproape 2 m). Firul este atat de rezistent, incat din el se fac plase de pescuit.

› vrei mai mult


karminuta a intrebat pe 10.06.2012 in categoria Animale:

Cum sa imi dresez cainele?

Am un caine, mai rau...Si nu prea vrea sa ma asculte. Si va rog nu imi sugerati bataia, pentru ca nu il pot bate!

Raspunsuri:


dariaioana2003 a raspuns pe 04.08.2014:

Uite aici: http://suntfericita.manager.ro/dreseaza-ti-cainele-in-6-pasi-simpli-concepte-de-baza-in-dresaj-canin-3711.htm sau :http://www.adoptiicaini.ro/invata-cum-sa-iti-dresezi-cainele/ .Site-urile aste sunt foarte bune.Eu de pe ele mi-am dresat cainele si acum este un campion la concursuri si in general.

grace111 a raspuns pe 09.10.2012:

Buna ziua Stimati,
Numele meu este harul, am citit despre profilul dvs. pe (clopotel.ro) și am decide să vă contacteze în speranța că veți accepta cererea mea, dacă sunteți de acord cu cererea mea, vă rugăm să răspundeți la adresa de e-mail meu (gracedion68@yahoo.com), astfel încât că i se va trimite poza mea și mai mult despre mine, eu cred că putem face prieteni buni, cel mai bun, Salutari grație domnișoară.

SweetyKitty a raspuns pe 06.08.2012:

Pai...ai 2 variante: il dresezi tu, sau il duci la dresor. Daca il dresezi tu, nu te costa nimic, inafara de timp, iti va lua ceva timp, iar daca il duci la dresor, va trebui sa platesti (bineinteles), dar vei avea rezultate poate mai bune decat daca il dresezi tu. Cauta un dresaj de baza pe net, ca sa aflii cum sa il dresezi ;) Succes!

beakonyves a raspuns pe 04.07.2012:

trebuie sa fii mereu calma si sigura pe tine. recompenseaza-l de ori de cate ori face ceva bine, cu mancare sau lauda-l sau arunca-i mingea sau mangaie-l! daca vrei sa il fai sa seada, de exemplu, il apesi in spate, daca sa dea labuta ii zici da labuta si io ridici tu. in caz ca ii vorba de alt ceva cauta pe net CEZAR SI CAINII si ai sa aflii mai multe

alex_mili a raspuns pe 11.06.2012:

depinde ce caine este.....multi caini nu pot fi drqsati sdar cred ca trebuie dus la cineva care se ocupa cu drqsajul...nu cred ca o sa reusesti tu singura;);):S