Categorii

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie celor apropiati, pentru ca risti sa ai discutii cu parintii din cauza orelor petrecute pe jocurile din telefon. Sigur ca si divertismentul este important, dar nu ar trebui pus pe primul loc inaintea familiei.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Cineva suna la usa, iar barbatul deschide. Moartea in fata lui ai spune: -Am venit dupa viata ta ! Barbatul se intoarce si-o striga pe nevasta-sa: -Viata mea! Pe tine te cauta!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Venus este singura planeta din sistemul nostru solar care are miscarea proprie de rotatie invers decat a celorlalte planete.

› vrei mai mult


BriannaBonjour a intrebat pe 05.09.2012 in categoria Animale:

Cum imi dresez cainele sa sara peste obstacolele de concursuri canine ?

Daca il ajut asteapta sa il ajut dinou.Daca nu il ajut trece pe sub bara de sarit . Cum il fac sa sara singur peste ?

Raspunsuri:


dariaioana2003 a raspuns pe 05.08.2014:

Uite aici,o sa invete repede de pe site-ul asta: http://www.idetalii.ro/articole/cum-sa-dresati-un-caine-pentru-concursuri-de-agilitate

erupei a raspuns pe 06.09.2012:

Pai...Golden Retriever-ul este o rasa de caine foarte inteligenta.Invata foarte repede!Urmeaza sfatul meu in care sa citesti carti de specialitate,iar daca nu merge poti gasi cu usurinta un dresor foarte bun!Nu stiu un pret exact.Cu cat dresorul e mai bun cu atat pretul creste...Iti urez mult succes,sa ai grija de catelus si nu uita ca pentru a dresa un caine ai nevoie de timp rabdare si gustari.Cand castigi primul concurs sa ma anunti si pe mine!Succes inca o data!

erupei a raspuns pe 05.09.2012:

In primul rand nu poti dresa un caine peste noapte(mai ales daca doresti sa te inscrii la un concurs cu el).Trebuie sa incepi cu comenzi de baza,iar mai tarziu incetul cu incetul il poti invata sa sara peste obstacole!Uite eu am un rottweiler si a trebuit sa citesc carti de specialiatate ca sa reusesc sa il dresez.Si mai intervine o problema:rasa si varsta cainelui.Iti pot da un sfat cumpara-ti carti de specialitate,iar daca acest truc nu functioneaza poti apela la un dresor profesionist!Sper sa iti fie de folos!P.S,Imi poti spune rasa cainelui?Asa imi pot da seama mai usor cum sa reusesti.O zi buna!