Categorii

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Bucura-te de tot ce iti ofera natura chiar daca momentan pare ca nu esti intr-o dispozitie buna! Atunci cand vei reusi sa apreciezi chiar si cele mai banale lucruri, o sa realizezi ca viata nu e chiar asa de rea si ca totul depinde de noi si de felul cum percepem lucrurile.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

CULMEA PROSTIEI : SA FACI O PROSTIE SI SA RAMAI PROST.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Cangurul nu poate merge cu spatele.

› vrei mai mult


Katalina2000Georgy a intrebat pe 02.08.2012 in categoria Animale:

Credeti ca trebuie dresat?Detalii.

Eu am un catelush[il puteti vedea in albumul meu personal]..De cateva zile face pe nebunul dar nush de ce..adik roade pantofii din curte,ma musca de picior,nu ma asculta..credeti ca trebuie dresat?...Apa are,mancare din plin ,tandrete si iubire la infinit ..ce ii mai trebuie?..in cateva zile il vom duce si la medic ca sa vedem daca este sanatos tun si sa vedem daca are nevoie de injectie pentru vreo boala..acum cateva saptamani i-am cumparat sampon si zgarda..voi ce credeti ca ii trebuie si de ce credeti ca se comporta asa?

Raspunsuri:


alexandru333 a raspuns pe 05.07.2015:

Se joaca(cred)

grace111 a raspuns pe 09.10.2012:

Buna ziua Stimati,
Numele meu este harul, am citit despre profilul dvs. pe (clopotel.ro) și am decide să vă contacteze în speranța că veți accepta cererea mea, dacă sunteți de acord cu cererea mea, vă rugăm să răspundeți la adresa de e-mail meu (gracedion68@yahoo.com), astfel încât că i se va trimite poza mea și mai mult despre mine, eu cred că putem face prieteni buni, cel mai bun, Salutari grație domnișoară.

SweetyKitty a raspuns pe 06.08.2012:

Conteaza si cati ani are catelul. Daca e pui, acest comportament e destul de normal, el creste, ii cresc si dintii si trebuie sa roada diverse obiecte. Si poate fi el o fire mai energica. Daca e adult, poate pur si simplu are nevoie de si mai multa iubire din partea ta, de jucarii sau de prieteni :) oricum, mult succes!

Katalina2000Georgy a raspuns pe 05.08.2012:

Multumesc din suflet pentru raspunsuri!..Si o sa tin cont de sfaturile voastre..Apropo :Catelushul meu are o intreaga curte la dispozitie si pe langa el mai am doua catelushe si un caine,dar sunt legati deoarece musca:)

scandy922 a raspuns pe 04.08.2012:

Poate e mic shi ii cresc coltzii. Sau instincttul lui de haita il face asha. Cainii se trag din lupi shi la acea varsta puii invatza sa vaneze. Lasal sa roada cal dor gingiile,dar nu papuci! O jucarie de catzei de ros iar fi de folos... Dar daca vrei sal dresezi fao in joaca, astfel nu observa. Cu recompense shi dragoste,vei face din el un caine cuminte ca un ingerash!

alyutza2000 a raspuns pe 03.08.2012:

acorda-i mai multa atentie si incearca sa nu-l mai lasi asa de mult singur
si daca chiar e nevoie du-l la dresaj sau dreseaza-l chiar tu fiindca poate fi distractiv pentru amandoi

Rebecuta_Bloom a raspuns pe 03.08.2012:

Eu cred ca se simte singur.Arata-i ca esti la fel de buna ca si stapanul care l-a avut inainte si incearca sa ai grija de el ca de ochii din cap.Fa-i toate poftele,plimba-l si da-i libertate atata cat are nevoie.Nu-l tine in cusa sau in lant altfel poate sa creada ca vrei sa-l sechestrezi(asta poate credea el).Sper ca ti-am fost de folos!

justCLAY a raspuns pe 03.08.2012:

siiiiiiii poate k ar trebui sa ii aduci si o catelusa k sa aiba cu cine sa se joace si cu cine sa se miroasa prin toate locurile scarboase pe unde se miros cainii!

justCLAY a raspuns pe 03.08.2012:

eu nu am caine si nici nu am avut un caine doar odata am avut unu dar era cam bolnav si il tineam legat in curte dar acum a murit. dar eu am multi prieteni cu caini si cainii asa fac ei se joaca. pentru ei e o distractie sa roada pantofi si cand te musca de picior banuiesc k nu te musca tare deci doar se joaca. iar faptul k nu te asculta este pentru faptul k este doar un caine neghiob fara minte si el nu stie ce ii zici tu acolo asa k trebuie dresat intradevar deci nu iti mai face griji pentru k nu este deloc bolnav!

Antipsihotic a raspuns pe 02.08.2012:

Momentul ala, cand in sinea ta stii ca tu nu glumeai deloc. -.-"