Categorii

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

SMS 1: Buna pisi! Ce faci? Ce zici daca ne vedem in seara asta? Iau acum o sticla de vin...
SMS 2: Hmmm, pare o propunere interesanta, doar ca pisi nu e acasa. Sunt sotul ei. Mai bine ia un bax de bere... Vin imediat.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Anglia face parte din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord. Regatul Unit al Marii Britanii cuprinde tarile: Anglia, Scotia si Tara Galilor. Republica Irlanda a obtinut independenta fata de Regatul Unit sub numele de Statul Liber Irlandez in 1922, avand frontiera terestra numai cu Irlanda de Nord, tara componenta a Regatului Unit.

› vrei mai mult


alexyme4ever a intrebat pe 26.04.2012 in categoria Animale:

Ce pot sa fac cu pisicile?

Va rog cine e din Bacau ma poate ajuta? Pisica bunicului meu a fatat si a spus ca va arunca pisicile daca nu gasesc pe cineva care sa le ia. Am vrut sa duc pisica la sterilizat dar am gasit-o pe strada si nu stiam exact ce varsta are si ca e capabila sa faca pui. Va rog mult... potentiali salvatori? nu cer bani nu cer nimic dar va rog ..si nu raspundeti decat daca vreti sa ma ajutati sunt destul de stresata nu vreau sa ma mai sacaie si altcnva

Raspunsuri:


grace111 a raspuns pe 09.10.2012:

Buna ziua Stimati,
Numele meu este harul, am citit despre profilul dvs. pe (clopotel.ro) și am decide să vă contacteze în speranța că veți accepta cererea mea, dacă sunteți de acord cu cererea mea, vă rugăm să răspundeți la adresa de e-mail meu (gracedion68@yahoo.com), astfel încât că i se va trimite poza mea și mai mult despre mine, eu cred că putem face prieteni buni, cel mai bun, Salutari grație domnișoară.

beakonyves a raspuns pe 04.07.2012:

daca nu vrei sa le duci la adapostul local, sunt fooooate multe persoane care au crescatorii sau adaposturi particulare...si... BUNICUL TAU E NEBUN???? mie nu imi prea plac pisicile, dar asta...asta e o cruzime!!!

beakonyves a raspuns pe 04.07.2012:

du-le la unn adapost

salata a raspuns pe 26.05.2012:

prajeste-le si da-le la "chieji"

dienutzasuper a raspuns pe 27.04.2012:

si eu am patit la fel, dar am reusit sa-i dau fiindca mama puilor e frumoasa si pufoasa,cand au vazut-o prieteni toti au zis ,,Daca fata vreau si eu un pui."

denisukscumpyk a raspuns pe 26.04.2012:

Nu ai putea sa le dai unor prieteni de ai tai?Sau sa le dai vecinilor?Poate unei/unui profesor:-?...Sau ai putea sa el duci intr-o magazin de animale,acolo ar fi vandute si si-ar gasi un adapost:D

alexyme4ever a raspuns pe 26.04.2012:

si cu ce ma ajuta asta? eu am nevoie de ajutor nu de niste observatii inutile urmate de fete antipatice ca asta ^_^ ;)

Andy97Eiri a raspuns pe 26.04.2012:

Ai pus asta si pe tpu^_^

alexyme4ever a raspuns pe 26.04.2012:

si eu sper.....

Dy33n a raspuns pe 26.04.2012:

Nu stii vreun vecin care le-ar lua?Bunica mea ia orice pisica gaseste..poate la trimiti prin posta la Jorasti la bunica-mea..:(( Imi pare rau de ele..sper sa gasesti pe cineva..