Categorii

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Starea de sanatate te poate trimite la medicul de familie pentru un control amanuntit. Poate ca nu este nimic grav, dar ar trebui sa acorzi mai multa atentie alimentatiei si hidratarii.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

4) De ce nu se mai uita agentii imobiliari pe geam dimineata la lucru? Pentru ca nu ar avea ce face dupa-masa!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

In vechiul Babilon, socrii mici erau obligati sa-i aprovizioneze zilnic, timp de o luna, pe tinerii casatoriti cu mied (vin cu miere), lucru de la care provine celebra luna de miere.

› vrei mai mult


Mari-Sanda a intrebat pe 12.12.2014 in categoria Altele:

Sfaturi?

Deci, la ce facultate ma pot duce pentru a studia actoria, jurnalismul, modeling. Am o prietena care a plecat in UK si s-a inscris la Apple Models, insa, eu nu pot sa ma duc acolo pentru ca nu am cum, deci, ce pot sa fac, unde pot gasi sau cum se cheama un liceu in care sa studiez toate chestiile astea.

Raspunsuri:


Libelula84 a raspuns pe 15.12.2014:

Ori e laie ori balaie. Nu le poti face pe toate. Te sfatuiesc sa nu iei decizii acum, se vede treaba ca nici tu nu stii ce vrei.

crinavls a raspuns pe 13.12.2014:

la asta ma gandeam si eu.....credema ca e o dilema....

Rivaille69 a raspuns pe 12.12.2014:

Te sfatuiesc sa alegi jurnalismul, e cea mai serioasa treaba, daca vrei ceva cu modeling, te poti duce la o preselectie oricand. Si actoria nu stiu ce sa zic...nu se castiga asa bine...cine iti garanteaza ca vei fi actrita de succes ?