Categorii

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Chiar daca totul pare perfect pentru tine, fii mai atent/a la alimentatie. Chiar asa! De cand n-ai mai facut miscare pentru a-ti imbunatati conditia fizica?

› vrei zodia ta

Bancul zilei

De ce stiu blondele sa cinte frumos? Un cap gol are o acustica mai buna!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

ELECTROGLOTOSPECTROGRAFIE (25 de litere) este cel mai lung cuvant din DEX'98.

› vrei mai mult


Codruverde a intrebat pe 20.03.2016 in categoria Altele:

Povestea aia e adevarata?

Adica e bazata pe fapte reale? Era o poveste cu hainele cele noi ale imparatului scrisa de cineva in care un imparat era pacalit ca poarta nu stiu ce haine foarte fine si deaia nu le simte si de fapt era gol. Si s-a hotarat sa le arate si oamenilor de rand si nimeni nu a indraznit sa faca nimic. Asa si vroiam sa stiu, s-a intamplat asta cu adevarat sau e doar o inventie?

Raspunsuri:


white_darky a raspuns pe 22.03.2016:

deci morala este:
Modestia salveaza Romania :))

white_darky a raspuns pe 22.03.2016:

morala este ca atunci cand esti prea fitos si cocalar se gaseste cineva care sa te faca de keke si asta s-a intamplat cu imparatul ce isi dorea cele mai smekere haine, croitorii s-au gandit sa isi bata joc de el si l-au pacalit ca hainele pe care i le-au facut sunt cele mai tari din univers, numai ca in realitate nu i-au facut niciun fel de haine, dar l-au pacalit ca hainele sunt in fata lui :) si uite asa imparatul s-a dezbracat si s-a imbracat cu nimic...s-a aratat multimii si s-a facut de keke :)) nimeni nu i-a zis nimic, ca nu aveau curaj, dar un copilas mic a strigat ca imparatul e gol pusca...si uite asa am incalecat pe o sa si ti-am spus povestea asa :P

Sayuri-the-Saint a raspuns pe 21.03.2016:

moorala e sa iti iei haine din bershka

Codruverde a raspuns pe 21.03.2016:

Dar care-i morala?

Codruverde a raspuns pe 21.03.2016:

Nu-mi dau seama , de fapt nu am citit-o pe toata.

white_darky a raspuns pe 21.03.2016:

nu cred ca este adevarata, povestea a fost creata si este cu talc/morala, de acolo inveti ceva, tu ce crezi ca poti invata din povestea aceea?