Categorii

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Bucura-te de tot ce iti ofera natura chiar daca momentan pare ca nu esti intr-o dispozitie buna! Atunci cand vei reusi sa apreciezi chiar si cele mai banale lucruri, o sa realizezi ca viata nu e chiar asa de rea si ca totul depinde de noi si de felul cum percepem lucrurile.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

un porc se uita la o priza. dupa vreo cateva minute spune: mama ce nasol pe asta l-au zidit!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Situat la 11.034 m, Groapa Marianelor din Oceanul Pacific este cel mai adanc punct oceanic. O bila din otel cu o masa de 1 kg aruncata in apa deasupra acestui punct face mai mult de o ora pentru a ajunge la fund.

› vrei mai mult


poela a intrebat pe 03.09.2014 in categoria Altele:

pe voi va maltrateaza baietii?

Am o intrebare pentru fete pe voi baietii ,va trag de par ,va lovesc ,va jignesc sau se comporta frumos cu voi ,ce parere aveti despre noi ?si cum va simtiti cand un baiat va trage de par sau va da palme ?

Raspunsuri:


Maria37 a raspuns pe 02.10.2014:

Sa completez,se pare ca nu am mai incaput:P.S.:Daca ai ceva intrebari,scrie-mi pe forum,caci eu nu cred ca mai revin aici,mai ales ca dau pe la intrebari,mai rar decat din an in paste

Maria37 a raspuns pe 02.10.2014:

Pe mine baietii ma jignesc,ma poreclesc,si cateodata mai si dau in mine.Bine ca m-am mutat de pe randul cu baieti,caci garantat ma trageau de par.La mine se intampla multe lucruri,adica sincer eu sunt aia mai norocoasa dintre toate fetele,pot sta langa baieti,chiar daca sunt doar eu si ei in clasa,in timp ce pe alealalte se....catara....Adica vreau sa spun ca le pipaie doar cand le vad trecand pe langa ei,dar la mine au renuntat demult,poate doar unu' care se uita dupa toate c.....e,dar de m-as lua la bataie cu el,poate ca as ceda,sau ar fi remiza,dar prefer sa nu o fac,cae ti.gan si are o gramada de rude scandalagii si nu vreau sa am de a face cu el.In fine,mie in mai pun husa in cap,cateodata,dar daor a unei colege sa nu fie,si mai fac unele si altele...adica am avut chiar azi o situatie,inainte de o ora cu domnul director,se bateau cu cornurile prin clasa,si ma ocheste un baiat,si da dupa mine de doua ori,dar nu ma imereste,oricum,eu o iau ca pe o gluma,si pot zice ca ma distrez:D,dar,a treia oara, m-a nimerit in ochi.Am inceput sa plang,adica de,ma durea ochiul,si pe timpul orei,m-a durut tot timpul ochiul,dar nu i-am zis nimic directorului,ca nu-s eu de felul meu paracioasa,si nu-mi place nici sa zica altcineva.Adica,nu-s ca o colega de a mea,care pentru o simpla linie pe un desen,trasata cu CREIONUL,a inceput sa planga,si l-a parat pe ala la un profesor,desi ea (din greseala,ce-i drept),ii trasase o linie tot cu creionul pe desen.:|Deci,eu ma inteleg destul de bine cu colegii mei,dar daca m-as lua la bataie cu unul din ei,sa fie vai de capu' lor,ca au incurcat-o cu mine,dar nu ma iau eu la bataie,stau cuminte in banca mea,adica nu vreau sa scad in ochii profesorilor,sau sa mi se scada cumva nota la purtare:|Deci,eu sunt baietoasa,adica serios,odata am dat skanderberg(asa se scrie?)cu patru din ei,si pe doi i-am dus,la unu' a fost remiza,si la celalalt,nici nu aveam pretentia sa castig,pana la urma,stiam de la inceput ca e mai puternic ca mine:P

Daca ai ceva i

MariaCr a raspuns pe 08.09.2014:

Si in plus...ma inteleg foarte bine cu ei

MariaCr a raspuns pe 08.09.2014:

Poi...pe mine nu ma bat baietii...poate pentru ca...pentru ca ma apar...mda..

XxCrazyBeautifulLifexX a raspuns pe 07.09.2014:

''Cum va simtiti cand un baiat va trage de par sau va da palme?''
Super. Cum sa nu-ti placa?
E o enigma, nu?
Ce dobitoc. :/

gaby_pisi55 a raspuns pe 06.09.2014:

Exact

vio_vio_violetta a raspuns pe 06.09.2014:

pe mine ma poreclesc! in rest nu imi mai fac nimic! bine doar odata m-a luat un coleg din clasa de la mine de par si mam suit in picioare si l-am pocnit.

DeeDeeDeea-123 a raspuns pe 05.09.2014:

logica de copil de clasa a 4-a
te bat pentru orice

gaby_pisi55 a raspuns pe 05.09.2014:

Arminarlert, nu e deloc corect. Pe mine ma bat sau ce-a mai zis poela pt. ca-s slaba, scunda, buna la mate( mate de clasa a 4-a evident), fricoasa un pic... Sa-mi ziceti voi, E CORECT????

Codruverde a raspuns pe 05.09.2014:

Nu numai tie ... >.>