Categorii

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Chiar daca ziua va incepe foarte bine pentru tine, nu te entuziasma prea tare! Ai face bine sa iti pastrezi anumite rezerve de energie si pentru seara! Nu stii ce surprize poti avea.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Se plimba un iepure prin desert , mort de sete, striga:apa,apa,apa!!!! La un moment dat vede o fantana, bucurie mare, si striga : "URA AM GASIT APA" la care crocodilu iese din fantana si se mira: "Unde?!?!?!?!?!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Libelulele pot atinge viteze de pana la 50 de kilometri pe ora, viteze extreme pentru niste insecte. Libelula este capabila de acrobatii aeriene, reusind sa zboare deasupra unui punct fix, sa coboare in picaj, sa zboare cu spatele sau rasturnate, pot pivota la 360 de grade cu doar trei mici batai din aripi.

› vrei mai mult


simonascumpik a intrebat pe 21.12.2014 in categoria Altele:

Mama mea vrea sa plece in Anglia, ce sa fac?

Mama mea vrea sa plece in Anglia ca sa munceasca, ideea este ca sunt constienta ca imi va fi greu fara ea pentru ca tatal meu a stat plevat in Franta timp de 3 ani si mi-a fost foarte greu, iar acum, mama mea vrand sa plece, imi va fi si mai greu pentru ca mama este mama. Nu vreau ca ea sa plece in Anglia, ce sfaturi imi puteti da in aceasta privinta? Cum o pot convinge sa se razgandeasca ?

Raspunsuri:


LouiseTomlinson a raspuns pe 02.01.2015:

mai bine tine-ti opiniile de rahat pentru tine :D:D:D

DragonulNegru a raspuns pe 01.01.2015:

sa pugi [cuvant urat]

rares1008 a raspuns pe 29.12.2014:

Ia tranchilizante si dai in ea ca sa rateze avionul.Simplu!

AnonimGirl10 a raspuns pe 23.12.2014:

Hai totusi sa nu exageram,GABY-NELA.Banii iti trebui ca sa-ti cumperi haine,mancare,si chestii,dupas vine "tot ce vrei tu".

GABY-NELA a raspuns pe 23.12.2014:

laso sa plece ca daca face bani osati cumpere totul ce iti doresti tu

crinavls a raspuns pe 22.12.2014:

si totusi cwm ai reusit??

crinavls a raspuns pe 22.12.2014:

simona draga mea,aici nu e instagram sa scrii @crinavls

simonascumpik a raspuns pe 22.12.2014:

@Hemaaa, de taceai, filozof ramaneai. In momentul in care eu iti cer un sfat in legatura cu un lucru, tu trebuie sa-mi raspunzi si sa ma ajuti, bineinteles daca ai cu ce sa ma ajuti. In niciun caz ca iti bati joc de username-ul meu, care de fapt nu este al meu, este al verisoarei mele si nu a avut sens sa imi fac si eu alt cont, atata timp cat ea il avea pe asta. Oricum va multumesc tuturor pentru sfaturi, am convins-o sa n-o mai faca ! :)

Sayuri-Steals-Your-Man a raspuns pe 22.12.2014:

Viata e nedreapta asta e

vio_vio_violetta a raspuns pe 22.12.2014:

Cel mai bun sfat LAS-O SA PLECE. TE VA DUREA LA INCEPUT DAR TE VEI IMPACA CU IDEEA!