Categorii

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Ti-e gandul numai la distractie. Totusi ar trebui sa te gandesti si la scoala, la colegi sau la felul cum se vor desfasura activitatile de la clasa.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Ce face o blonda in desert?Sterge praful.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Daca porti casti timp de o ora vei avea de 700 de ori mai multe bacterii in urechi.

› vrei mai mult


PisicutaDia a intrebat pe 09.07.2012 in categoria Altele:

Cum ati vrea sa fie baiatul perfect?

Eu as vrea sa : Pai... sa ii placa skateboarding-ul ,dubstep-ul, nu ma deranjezeaza daca-i rebel, sa-i place rock-ul, sau J-rock , nu tre' neaparat sa iubeasca scoala...da nici sa fie analfabet, si bineinteles... sa fie dragut, nu dobitoc .

Raspunsuri:


Ale-Ale a raspuns pe 02.08.2013:

pai sa fie amuzant, de gasca, sa ma inteleaga, sa fie fidel, inteligent, politicos cu mine (nu neaparat si cu cei din jur) sa ii placa muzica care o ascult eu si sa nu fie cocalar, inalt sa stie sa sarute sa accepte defectele mele (daca il iubesc o sa le accept si eu) sa fie simpatic si pur si simplu sa stie sa petreacaaaa

andra_ingrid a raspuns pe 31.07.2013:

Preferabil sa fie Louis din 1D :3

Marbelara a raspuns pe 23.03.2013:

amuzant,sa ii placa muzica,sa conducem o masina mare,destept,frumos,bun,ajutator

PisicutaDia a raspuns pe 16.07.2012:

Multumesc ca ati raspuns :)

Smiley_Forever a raspuns pe 10.07.2012:

Paii ... Sa fie inalt, sa se comporte frumos, sa arate bine, sa sarute bine :D . Stilul si-l alege el, nu conteaza foarte mult. Defapt ... Orice inafara de manelar, rocker sau emoist :)) . Sa miroasa bine =P~ . Sa se implice intr-o relatie si sa fie romantic si grijuliu, in niciun caz sa faca misto . Well, poate cer prea multe, dar na ... =))

stephyangeles10 a raspuns pe 09.07.2012:

ok..multe preferinte..in primul rand sa fie mai inalt ca mine, apoi sa fie brunet cu ochii albastrii sau negrii sa fie rocker si sa aiba pachetele (da' nu multe), sa fie inteligent, sexy si putin pervers :x sa fie amuzant si sweet, dar nu romantic ...asta in niciun caz! sa fie psihologul si in primul rand cel mai bun prieten al meu. sa ma sustina si sa ma suporte :))si sa fie libertin, ca mine :) mda...cum am spus..muuulte preferinte , hehe :))

larymari20 a raspuns pe 09.07.2012:

Eu as vrea sa fie sensibil,sa aiba o viata sanatosa,sa fie creativ,bun la suflet,timid.Sa aiba ochii verzi sau caprui,parul brunet sau blond.

Hell98Girl a raspuns pe 09.07.2012:

sunt chiar aici:>

PisicutaDia a raspuns pe 09.07.2012:

Ati murit?
x(

PisicutaDia a raspuns pe 09.07.2012:

Pamantu' catre clopotisti!!!!!
Hai ma, raspundeti :(