Categorii

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Trebuie sa ai mai multa grija de sanatatea ta pentru ca altfel, nu e exclus sa ajungi la doctor! Daca simti ca nu ai forta, trebuie sa iei legatura cu medicul tau de familie.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Bula se duce acasa si ii zice mamei lui:
- Mama, azi la scoala un baiat a cazut intr-o balta si toti au ras de el inafara de mine!
- Bine, Bula, bravo! Dar cine era baiatul ala?
- Eu!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Pentru a produce 1kg de miere, albinele trebuie sa viziteze 4 milioane de flori si sa parcurga o distanta egala cu de patru ori lungimea ecuatorului.

› vrei mai mult


Miru_03 a intrebat pe 07.03.2015 in categoria Altele:

Cum ati vedea voi ambele lumi??? ( inainte de tehnologie si dupa)

Vreau sa stiu viziunea voastra despre aceste doua epoci , ca sigur majoritatea alege modernismul

Raspunsuri:


stefana_stefi a raspuns pe 03.04.2015:

alb-negru

AnonimGirl10 a raspuns pe 11.03.2015:

E greu de zis.In zilele de azi avem multe lucruri care ne folosesc,ca si telefoanele mobile,in unele cazuri de urgenta poate salva vieti.Dar lumea nu foloseste avantajurile astea prea convenabil. :/ In acelasi timp am observat ca lumea devine din ce in ce mai proasta si fitoasa cu cat mai "evoluam".Filmele,muzica,jocurile si alte lucruri nu mai prea sunt ca inainte,si e pacat.Ar fi putut sa ramane langa ceea ce e modern,nu inteleg de ce au trebuit sa fie suprimate.Mai raman unii care fac lucruri ca pe vremuri,dar raman in umbra si nu sunt bagati in seama de multa lume.
In fine,eu in orice caz nu cred ca pot sa aleg.

Secret007 a raspuns pe 08.03.2015:

traiesc intr-un prezent slinos, plin de minciuna, ura, ipocrizie si rautate. nu stiu exact cum era in trecut, dar sigur prezentul ma scarbeste.

dema5 a raspuns pe 07.03.2015:

Eu aleg epoca din acest moment, deoarece lumea evolueaza si nu trebuie sa traim in trecut.Asta este doar opinia mea si asta nu inseamna ca toti trebuie sa creada la fel sau nu stiu ce alte lucruri.