Categorii

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Azi e o zi ciudata pentru tine. De dimineata iti doresti sa nu te deranjeze nimeni, iar pe seara iti vei dori sa scapi de plictiseala.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Intr-un bar intra un infractor si vede o fata beton.Ii impusca pe toti si vine la ea si zice:
-Singurica,singurica!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Papagalii sunt monogami.

› vrei mai mult


Codruverde a intrebat pe 06.08.2015 in categoria Altele:

Castigi bine ca si designer de interioare?

Cam cat? As vrea sa ma fac, dar in acelasi timp vreau sa am si multi bani si daca nu se pupa lucrurile astea atunci renunt. Daca ati mai putea sa-mi ziceti si alte lucruri pe care le stiti . Nu pot raspunde pentru can nu-s acasa si am intrat de pe telefon si nustiu de ce mamaliga masii nu ma lasa sa trimit un raspuns.

Raspunsuri:


AnonimGirl10 a raspuns pe 06.08.2015:

Bun ai spus ca am putea spune si alte lucruri care le stim.
Eu mai stiu ca ai face bine sa inveti si limbi straine in cazul in care nu-ti merge bine in Romania, in tari straine poti gasi acelasi post castigand mai multi bani.

Secret007 a raspuns pe 06.08.2015:

daca tie iti place chestia asta, axeaza-te pe ea, indiferent de cat de bine platita a fost, este sau se anunta a fi. nu fi avida dupa bani, nu renunta la umanitatea ta!

Puky-Lol a raspuns pe 06.08.2015:

De acord,fa-te manelista. O sa poti sa scoti banii din sin cu caldarea .

Sayuri-the-Saint a raspuns pe 06.08.2015:

lucreaza si tu la un videochat

Libelula84 a raspuns pe 06.08.2015:

Vrei bani? Canta manele. Banii vin direct pe frunte cu saliva cu tot. In plus nu platesti taxe la stat. Doar fraierii platesc taxe.

CC752002 a raspuns pe 06.08.2015:

In vremurile noastre da. Dar depinde si de locul de munca. Daca vrei sa faci asta la un hotel castigi 5 milioane pe zi, daca faci la o camera iti da 5 milioane pe proiect. Zic ca e mai avantajos la hotel, dar cum vrei. Dar iti dai seama ca trebuie sa ai talent, scoala, experienta...