Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti?

Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti?

Acesta este un test de cultura generala in care vei gasi cele mai ciudate fructe exotice. Vezi daca reusesti sa le recunosti!

Jurnalul lui Aurel

De ce parintii fac pe politistul bun si politistul rau? Ai vazut probabil in filme cu politisti ca o echipa este formata din unul bun si unul rau. Si daca recunosti tiparul, sigur ti-ai dat seama...

› citeste mai mult

Bancul zilei

un rus un francez un englez naufragiati pe o insula prind pestisoru de aur care le indeplineste la fiecare trei dorinte francezu vroia 10 mil de franci o nevasta frumoasa si sal duca inapoi in tara , englezu un titlu nobiliar un castel si 2 mil de lire, vine randu rusului carezice:prima dorinta -o lada de votca........a doua..... mai adu o lada,a treia ....adui inapoi pe aia doi sa nu beau lazile singur!

› vrei mai mult

Cultura generala

Libelulele pot atinge viteze de pana la 50 de kilometri pe ora, viteze extreme pentru niste insecte. Libelula este capabila de acrobatii aeriene, reusind sa zboare deasupra unui punct fix, sa coboare in picaj, sa zboare cu spatele sau rasturnate, pot pivota la 360 de grade cu doar trei mici batai din aripi.

› vrei mai mult