Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Un prieten foarte bun iti va cere sfatul, iar tu vei face tot posibilul sa-l ajuti. Pe seara, vei reusi sa te relaxezi si tu cu adevarat.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

La un concurs au venit un francez, un englez si un tigan. In concurs era vorba ca cine poate sa stea cel mai mult cu porcul in cotet castiga.Intra francezu sta o ora sta 2 sta trei sata 4 la un momendat iese intra englezu sta 1 ora sta 2 sta 3 sta 4 sta 5 sta 6 iese si asta tot rosu la fata si zice:
-da rau pute porcu asta
intra tiganu sta 1 ora sta 2 sta 3 sta 4 sta 5 sta 6 sta 7 sta 8
la un moement dat iese porcu si zice
- ba da rau pute tiganu asta

› vrei mai mult

Cultura generala

Cele mai multe victime in urma unui cutremur s-au inregistrat in anul 1557 in China, numarul de victime depasind 800.000. In 1976, tot in China, s-au inregistrat peste 260.000 in urma altui puternic cutremur.

› vrei mai mult
Versiunea imprimabila

 

Scufita rosie

de Fratii Grimm
Planse de colorat cu Scufita rosie

Descarca planse de colorat cu Scufita Rosie

Intr-un sat locuia cea mai frumusica tarancuta din lume. Mama si bunica o iubeau foarte mult. Bunica ii facuse o scufita rosie, care ii venea de minune, si de atunci pretutindeni i se spunea Scufita Rosie. Intr-o buna zi, mama facu placinte si ii spuse fiicei sale:

Descarca planse de colorat cu Scufita Rosie

- Du-te de vezi cum se simte bunicuta, stii ca e bolnava. Ia o placinta si ulcica asta cu unt pentru ea. Scufita Rosie pleca de indata la bunicuta ei care locuia in alt sat.
Descarca planse de colorat cu Scufita Rosie

 

 
 
 
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate