Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Mierea, acest aliment delicios, cu parfum delicat, este preparat de catre albine. Modul de formare al mierii este, insa, destul de putin cunoscut, datorita valentelor mai putin estetice ale procesului. Ca materie prima in fabricarea mierii este folosit nectarul, care sufera o prelucrare in gusa albinei, este partial hidrolizat si imbibat cu saliva albinei. Apoi este debordat in alveole. Astfel se pregateste mierea florala.
› vrei mai multBancul zilei
Comandantul catre sergent:
-Vezi ca a murit mama lui Gigel- anunta-l tu, dar delicat, da?
Sergentul la soldati:
-Bah Gigel, vezi ca a murit ma-ta!
Comandantul catre sergent:
-Vezi ca nu mi-a placut cum l-ai anuntat pe Gigel...Anunta-l si pe costel ca i-a murit mama, dar de data asta delicat, da?
Sergentul la soldati:
-Toti cei care au mama in viata un pas inainte, mai putin tu, Costel!
Peste cateva zile, comandantul ii cere sa il anunte acelasi lucru pe Marin, dar delicat...
Sergentul:
-Sapati la transee, viermilor! Mai cu avant tu, marine, ca poate dai de ma-ta!
Shop Clopotel.ro

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 3
R_ _ _ _ _ _ _ _ R_
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro

Evenimentele zilei
7 octombrie 1952
Incepe sa fie folosit modelul de cod de bare
La 7 octombrie 1952 modelul de cod de bare realizat de Woodland si Silver a inceput sa fie folosit ca model general de identificare a produselor. Descopera istoria codurilor de bare in sectiunea Afla ca sa stii din site-ul clopotel.ro