Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Mierea, acest aliment delicios, cu parfum delicat, este preparat de catre albine. Modul de formare al mierii este, insa, destul de putin cunoscut, datorita valentelor mai putin estetice ale procesului. Ca materie prima in fabricarea mierii este folosit nectarul, care sufera o prelucrare in gusa albinei, este partial hidrolizat si imbibat cu saliva albinei. Apoi este debordat in alveole. Astfel se pregateste mierea florala.
› vrei mai multBancul zilei
Doua blonde sar de zor pe creanga unui copac. Un cetatean trece pe acolo si le zice:
- Nu mai sariti, o sa cadeti cu creanga cu tot si o sa va loviti!
Blondele nu-l baga in seama si continua sa sara. La cateva momente dupa, se rupe creanga cu ele si cad. Dupa ce isi revin din socul loviturii, fug dupa cetatean:
- Nenea, nenea, dar in palma stiti sa ghiciti?
Shop Clopotel.ro

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 4
_ _ _ _ _ _ _ CA_ _
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro

Evenimentele zilei
7 octombrie 1952
Incepe sa fie folosit modelul de cod de bare
La 7 octombrie 1952 modelul de cod de bare realizat de Woodland si Silver a inceput sa fie folosit ca model general de identificare a produselor. Descopera istoria codurilor de bare in sectiunea Afla ca sa stii din site-ul clopotel.ro