Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Tinand seama de anumite evenimente mari din istoria naturala a Pamantului, timpul care s-a scurs de la formarea planetei noastre si pana astazi a fost impartit de geologi si paleontologi in patru ere, si anume: era arhaica(precambriana), era primara(paleozoica), era secundara(mezozoica), era tertiara cuaternara (neozoica). Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult

Bancul zilei

culmea Yoga:
"Sa-ti dai un cap in gura!"
:D

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Varianta numarul 2 pentru proba la limba ºi literatura românã

14 Iunie 2004
La Ministerul Educatiei, Cercetării și Tineretului a avut loc în această dimineață extragerea variantei de subiect pentru prima probă a testelor naționale, cea la limba și literatura română. În întreaga țară, peste 300.000 de absolvenți ai claselor a 8-a susțin în perioada 14-17 iunie examenele testelor naționale.
Șeful comisiei naționale, secretarul de stat Irinel Chiran a extras din urnă varianta cu numărul 2. În centrele de examen a fost declanșată imediat procedura de multiplicare a subiectelor. 114 candidați susțin examenele în spital sau acasă, din cauza unor probleme de sănătate. Alți 12 se află în penitenciarele pentru minori și își vor elabora lucrările în centrul de detenție. Oficialii din minister au recomandat elevilor o mare atenție în modul de redactare a lucrărilor.


Timpul de lucru pentreu fiecare probă este de 2 ore din momentul în care subiectele au ajuns în sălile de testare.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri