Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Azi ti-ai promis vei face miscare pentru a-ti imbunatati conditia fizica. Stii ca in ultimul timp ai neglijat aceasta activitate.

› vrei zodia ta

Cultura generala

In medie, o femeie foloseste cam 7.000 de cuvinte pe zi. Un barbat doar 2.000.

› vrei mai mult

Bancul zilei

ar fi culmea culmilor:sa deschizi poarta cu cheile dambovicioarei

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Varianta cu numarul 78 la limba si literatura romana

29 Iunie 2007
Probele scrise la bacalaureat debuteaza astazi cu proba la limba si literarura romana. La ora 8.55 in cadrul sedintei publice care a avut loc la Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, membrii Comisiei Nationale au extras varianta cu numarul 78 pentru proba scrisa la limba si literatura romana.

Pentru rezolvarea subiectelor candidatii vor avea la dispozitie 3 ore timp de lucru din momentul primirii subiectelor. Toate subiectele variantei extrase sunt obligatorii, iar rezolvarile pe ciorne nu vor fi luate in considerare la corectarea lucrarilor.

Luni, 2 iulie, bacalaureatul continua cu proba scrisa la limba si literatura materna urmata de proba obligatorie a profilului (3 iulie), o proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare profilului scrisa sau practica (4 iulie), iar ultima proba este o proba scrisa sau practica la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare (5 iulie).

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri