Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Bucura-te de tot ce iti ofera natura chiar daca momentan pare ca nu esti intr-o dispozitie buna! Atunci cand vei reusi sa apreciezi chiar si cele mai banale lucruri, o sa realizezi ca viata nu e chiar asa de rea si ca totul depinde de noi si de felul cum percepem lucrurile.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Rechinul de plancton este un adevarat monstru marin. Poate atinge o greutate de 20 de tone, fiind cel mai mare peste din lume. Desi dimensiunile sale te inspaimanta, rechinii de plancton nu au nimic de impartit cu oamenii, ci se hranesc doar cu plancton, asa cum le spune si numele.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un patron al unei galerii de arta suna un artist:
- Am o veste buna si una proasta.
- Spuneti-o pe cea buna.
- Un client s-a interesat de picturile dv. si se intreba daca se vor aprecia dupa moartea artistului. Cand i-am zis ca da, a cumparat toate cele 15 picturi.
- Minunat! Care e vestea proasta?
- Cumparatorul e doctorul dvs.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Varianta 58 la geografie si istorie

21 Iunie 2007
Astazi elevii de clasa a VIII-a sustin ultima proba a testelor nationale la alegere si anume Istoria Romanilor sau Georgrafia Romaniei. Azi de dimineata din cele 100 de subiecte cunoscute, la Ministerul Educatiei a fost extrasa varianta 58 pentru geografie si istorie. In salile de examen elevii vor intra cu buletinul sau cartea de identitate si le va fi interzisa folosirea telefoanelor mobile.

Elevii vor afla rezultatele finale pe data de 24 iunie, zi in care vor depune si contestatiile, rezolvarea acestora fiind prevazuta in perioada 25-27. Emotiile elevilor vor lua sfarsit pe data de 28 iunie cand vor fi afisate rezultatele finale.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri