Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Michael Jackson a inventat pantofii antigravitatie.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Era razboiul cu turcii.Lui bula ii era frica sa stea printre turci si asa s-a ascuns intr-o fantana sa faca pe ecoul.Vine un turc si intreaba:E cineva acolo?ecoul:E cineva acolo?E cineva acolo?Mai bine ma duc in padurice!Ii raspunde ecoul, iar a treia oara:Mai bine arunc o grenada!Ii raspunde ecoul:mai bine te duci in padurice!!!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Un elev din patru a picat Capacitatea

23 Iunie 2003
Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului (MECT) estimeaza ca procentul de promovare la Capacitate este in jur de 72,88 la suta la nivel national, ceea ce inseamna ca circa 80.000 de elevi au picat examenul. Procentul calculat de minister se bazeaza pe datele primite pina ieri de la 24 din cele 41 de judete ale tarii.
Din datele partiale reiese ca cele mai bune rezultate au fost obtinute de elevii din judetele Bistrita-Nasaud, cu 85,47a promovati, si din judetele Suceava, Mehedinti, Bihor, Vilcea si Botosani, unde au promovat peste 80a din elevi. Codasi au fost elevii din judetele Calarasi, unde au promovat numai 64,5a din totalul candidatilor, Sibiu, Prahova si Hunedoara, toate cu mai putin de 66a promovati. In Capitala, peste un sfert din elevi au picat examenul.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri