Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Este o zi grea pentru tine, te vei simti obosit/a. Trebuie, totusi, sa faci un efort sa ramai conectat/a la ce se intampla in jurul tau.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pestele Luna este considerat cel mai prolific peste, femela sa putand produce pana la 300 milioane de icre. Insa numai o foarte mica parte din acestea vor ajunge sa produca alevini si prea putini alevini vor ajunge la maturitate. In lumea animala, risipa de material este o masura de prevedere pentru a asigura supravietuirea. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult

Bancul zilei

Chelner,o scobitoare te rog...
Chelnerul:Asteptati ,va rog: momentan toate sunt ocupate!!!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Ultima proba de la Bac - vezi subiectele

03 Iulie 2008
Absolventii de liceu sustin, joi, ultimul examen din cadrul bacalaureatului, proba la alegere dintr-o disciplina din celelalte arii curriculare, alta decat cele sustinute anterior, variantele extrase sunt: subiectul I - varianta 66, subiectul II - varianta 62, subiectul III - varianta 1.

Vezi subiectele pentru fiecare disciplina aici

Pentru absolventii promotiei 2008 seral cu frecventa redusa, pentru cei ai clasei XIII-a ai seminarului teologic, cat si pentru absolventii promotiilor anterioare anului 2008, varianta finala de examen a fost cea de la subiectul I, adica varianta 66, informeaza Realitatea TV.

Au fost pregatite 300 de subiecte, dintre care, la ora 9:00, au fost extrase trei, intr-o sedinta publica, la sediul Ministerului Educatiei. Ulterior, prin intermediul postului Radio Romania Actualitati, comisiile de examen vor afla care a fost subiectul ales.

Pe toata perioada bacalaureatului, accesul elevilor in salile de examen s-a facut pe baza actului de identitate, cu cel mult 30 de minute inainte de inceperea probei. Candidatii nu pot intra la examen cu niciun fel de materiale, fie ca sunt scrise sau electronice, care i-ar putea ajuta la examen.

Dupa ce au intrat in sala, elevii nu pot parasi centrul de examen decat dupa minimum o ora si jumatate de la inceputul examenului. Timpul destinat rezolvarii subiectelor este de trei ore.

Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat vor fi anuntate pe 5 iulie, iar eventualele contestatii se depun tot pe 5 iulie.

Sursa: Ziare.com

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri