Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Daca nu ai mai multa grija de sanatatea ta, s-ar putea ca problemele sa apara curand. Acorda mai multa atentie alimentatiei si nu uita sa faci sport! Nu mai lasa pe maine ce poti face azi!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai inalt om din lume traia in Egipt si avea 2.80 cm. Cand manca, consuma 3 kg de carne la un singur pranz.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi rechini in mijlocul oceanului povesteau pataniile lor de cand nu s-au mai vazut.
Primul: Fratele meu .. am dat peste o pluta cu negri, am dat o data cu coada, am spart pluta .. i-am mancat pe toti .. insa mi-a ramas niste par cret printre dinti pe aici .. vezi? .. ma cam enerveaza ... Al doilea:
Sa vezi frate .. mergeam in spatele unui vapor de croaziera la motoare acolo jacuzzi ... curenti de apa calda, rece ... super frumos .. deodata cade o blonda ... HAP .. o inghit si sa vezi frate .. de trei luni de zile nu mai pot sa ma scufund de cate aere avea aia in cap!!!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Teste Nationale - s-a extras Varianta 11

18 Iunie 2007
Din cele 100 de variante la limba si literatura romana, a fost extrasa azi de dimineata varianta numarul 11.
Vezi varianta de examen numarul 11.

Toate variantele de subiecte au fost anuntate, iar specialistii sustin ca elevii care au parcurs toata materia nu ar trebui sa aiba probleme in rezolvarea subiectelor.

Incepand de astazi, 18.06.2007 toti absolventii de gimnaziu vor sustine testele nationale la limba si literatura romana, matematica, istorie si geografie.

Cei 230.000 de absolventi vor incepe sesiunea examenelor cu proba la limba si literatura romana. Ministerul Educatiei a stabilit in premiera o noua modalitate de extragere a subiectelor, elevii cunoscand deja variantele de subiecte. Au fost formulate 100 de variante de subiecte tocmai pentru a exclude posibilitatea ca elevii sa invete solutiile pe de rost.

Dupa extragerea variantei o comisie de profesori selectati din randul celor care au realizat subiectele va sosi in sediul Central pentru Elaboarea Baremelor de Evaluare; metoda de corectare va fi stabilita dupa inceperea examenului astfel incat sa dispara orice suspiciune de frauda.

Jandarmeria va asigura ordinea si paza in zona centrelor de examen, precum si transportul lucrarilor contestate la Comisiile de Rezolvare.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri